美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

iris007 發表於 18-2-6 21:32
是否只做到眼袋位置,唔會貼近眼邊

做眉眼線,唔會太近眼。太近既話我都怕會危險啦。

大宅

Eva3196 發表於 18-2-6 22:40
可否介紹那位E生?or pm me thx

pm左,你check下

大宅

回覆樓主

我做左啦,但可以話全無效果! 佢廣告賣到好衡話會對眼拉提效果好好,所以我先join!但去到做時醫生話只可以去紋,拉提只有好少效果!
所以未做既姐妹,可以慳番錢!

大宅

charlotteyly 發表於 18-2-15 13:24
我做左啦,但可以話全無效果! 佢廣告賣到好衡話會對眼拉提效果好好,所以我先join!但去到做時 ...

無效果?真架?呢隻話效果要慢慢先出,醫生係唔係sell你全面呀?

大宅

chiuchiu0310 發表於 18-2-15 14:36
無效果?真架?呢隻話效果要慢慢先出,醫生係唔係sell你全面呀?

醫生無sell我,我做完三星期啦,但全無效果睇到

大宅

charlotteyly 發表於 18-2-15 14:39

講到咁好,原來無效果,你再等多一個月,睇下點

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

viviencwc 發表於 17-12-28 15:25
我做果間Ultraformer III $1998已全面無限線數喎

邊間?會勁sell嗎?

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

sytckm 發表於 18-2-16 04:18
邊間?會勁sell嗎?

都舒服及唔hard sell,
但唔係呢度同人地賣廣告啦,驚犯規,我pm你

大宅

viviencwc 發表於 18-1-15 23:23
我唔識分呀,但國家唔同是否有好大分別?
我做了一次都keep左3個月呀
膚質好左係我估唔到的,因連屋企人都 ...

Where and how much ?pm pls

男爵府

charlotteyly 發表於 18-2-15 14:39

是否自己選醫生做,定用neo derm嘅醫生,我還以為ulterapy 主力係做拉提,唔係做去紋。

別墅

leybb 發表於 18-1-6 17:50
我朋友都有買, 買完揾左我去開個醫生度做. 同一個價錢, 緊係揾個好D

可以pm E生 資料?如買了可揀你個E生,謝謝

大宅

iris007 發表於 18-2-19 18:25
是否自己選醫生做,定用neo derm嘅醫生,我還以為ulterapy 主力係做拉提,唔係做去紋。
...

佢有得比你揀醫生,我都係呢度既jm介紹而揀某位醫生,服務態度好好,但佢話呢個如要做眼部拉提係無乜效用

子爵府

我做果間Ultraformer III $1998已全面無限線數喎

請問你係邊間做架,我想收下巴/下顎位同虎紋呀!但其實我30+不太鬆的,只是覺得有點顯老

大宅

Ultherapy做完係唔會咁快見到效果架一般都要等兩三個月先最明顯見到⋯因為係打落皮膚底膚,醫生都有同我解釋過,要比時間d皮膚reaction架。
你依家只係做左幾個星期,耐心d等下添啦jm我都係個幾月前走去做左,暫時睇個firming效果都真係愈黎愈明顯啦

大宅

可營媽媽 發表於 18-2-21 13:30
Ultherapy做完係唔會咁快見到效果架一般都要等兩三個月先最明顯見到⋯因為係打落皮膚底膚,醫生都 ...

係唔會咁快見效,但問題係連醫生都同我講,如想做眼部拉提,呢個係無乜幫助!

我話唔係喎,gratus寫明係話對眼部有拉提用,醫生話廣告當然吹大啲

男爵府

可營媽媽 發表於 18-2-21 13:30
Ultherapy做完係唔會咁快見到效果架一般都要等兩三個月先最明顯見到⋯因為係打落皮膚底膚,醫生都 ...

我覺得要2-3個月先見到效果,又好似耐咗啲,會否線數唔夠,所以出唔到效果。

大宅

可唔可以俾資料我?謝謝

男爵府

leybb 發表於 18-1-6 17:50
我朋友都有買, 買完揾左我去開個醫生度做. 同一個價錢, 緊係揾個好D

請問可否介紹邊位醫生做呀?謝謝

男爵府

可營媽媽 發表於 18-2-13 18:42
做眉眼線,唔會太近眼。太近既話我都怕會危險啦。

可否pm醫生資料?謝謝你

大宅

可營媽媽 發表於 18-2-1 18:45
醫生我唔知係度方唔方便開名做完個刻會有少少腫同紅,會覺得隻眼firm左dd囉但最明顯效果要 ...

可否p醫生資料?唔該曬!

首頁

尾頁

跳至