美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

tygbearb 發表於 17-12-28 15:29
我植開$498山茶花500條(日式約$400 120條),手勢好,膠水靚(因我好易對膠水敏感),但係要去荔枝角
...

can pm me?

禁止訪問

大宅

回覆樓主

m&x差爆!
勁sell,煩到爆,唔買黑面。又話$5xx同$7xx d毛唔同,我朋友植平我植貴,效果係一模一樣,又話可以揀防敏感膠水,瞌埋眼真係唔知比邊隻你,結果隻眼一樣敏感,而且唔夠一個星期自己啲真眼睫毛都甩好多,即刻去拆咗佢,條女仲黑面,拜拜都冇講。

大宅

我植開$498山茶花500條(日式約$400 120條),手勢好,膠水靚(因我好易對膠水敏感),但係要去荔枝角
...

Can u pm the details to me. Thanks

伯爵府

回覆 美麗小妹 的帖子

where?

男爵府

2018復活節勳章

saiyan 發表於 18-1-2 09:41
太子區。整山茶500元。韓式380元。
有興趣先pm我比電話你自己試下啦!

PM details pls

男爵府

2018復活節勳章

美麗小妹 發表於 18-1-12 01:54
[/img]
單次收費$350

PM details pls

別墅

...

Can u pm me pls. Thanks!

大宅

...
可以PM我荔枝角邊間嗎?唔該你呀 :)

大宅

jessjess44 發表於 17-12-29 01:45
你比得M&X個價錢,其實有好多其他選擇!
大陸人開的店,我唔係好信佢地,話有好多膠水比我選,但我合埋對眼 ...
係呀,我試過一次大陸人開旺角中心,580蚊,植得太長又唔襟..

而家

唔敢亂咁去,如果有好店SIS PM 我啦…THX ALL

男爵府

...

有無效果圖睇下

洋房

回覆 美麗小妹 的帖子

Can you PM me, thanks

大宅

wingjaiii 發表於 18-1-13 01:22
m&x差爆!
勁sell,煩到爆,唔買黑面。又話$5xx同$7xx d毛唔同,我朋友植平我植貴,效果係一模一樣,又話可 ...
完全明白,我都係覺得合埋眼後佢地用邊隻膠水都唔知!!
我去過一次比佢地勁sell,唔買package個女黑面,而且幫我整個個女只係用左1個鐘就幫我整完,一D都唔係我想要的效果。
整得唔好重要比人黑面,真係火都黎🔥

依家我去novxlaxh,唔hard sell,又無海鮮價,而且我每次都好滿意個效果,真心覺得裡間最好,係第一次貴DD!

複式洋房

saiyan 發表於 18-1-2 09:41
太子區。整山茶500元。韓式380元。
有興趣先pm我比電話你自己試下啦!

pm, pls! (emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆 tygbearb 的帖子

PM plz, thanks

男爵府

...

可以PM我荔枝角邊間嗎?Thanks!

公爵府

jessjess44 發表於 18-1-16 23:28
完全明白,我都係覺得合埋眼後佢地用邊隻膠水都唔知!!
我去過一次比佢地勁sell,唔買package個女黑面,而 ...

Novalash 有無D無咁誇, 自然D嗰D?

大宅

...

可否PM 荔枝角植睫毛contact? Thx a lot!!

大宅

美麗小妹 發表於 18-1-12 01:54
[/img]
單次收費$350

Pls PM 植睫毛 contact, thx a lot!

男爵府

M&x出名黑店
我整緊果間幫襯左一年九個月了,你可以睇我舊post

首頁

尾頁

跳至