使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

新一年,新景象,新勳章!

國王已經準備好「2018勳章」,同大家送舊迎新喇!

2017年係BK嘅一個里程碑,標誌住我哋成立15周年,而呢一切都有賴各國民嘅支持!為咗向國民表達謝意,只要大家有玩「國王大激賞」,完成過「每周任務」或者係「登入任務」,拎到抽獎號碼嘅國民都會獲頒「2018勳章」
一枚!未來嘅日子希望大家繼續陪伴國王走得更遠!

想要勳章而又未玩
國王大激賞嘅國民,可以參考「呢度」睇吓點完成任務,趕搭我哋15周年慶祝活動嘅尾班車!同時亦都歡迎大家喺呢個主題分享自己2018年嘅心願或者大計~

活動日期:即日至2017年12月31日

勳章頒發日期:2017年12月29日及2018年1月5日

注意事項:
1. 2018勳章
會按上述頒發日期派發,請耐心等候。
2. 2018勳章
顯示日期為派發當日至2018年12月31日。
3. 每個帳戶獲得2018勳章
的機會只有一次,該勳章會於網頁版討論區帖子內的用戶名稱下方顯示,國民亦可按入「我的勳章」內查看。

祝大家都有個幸福、快樂嘅2018年!

chunheibaby    發表於 18-1-4 12:37
ada0707    發表於 18-1-4 08:59
amyamy123    發表於 18-1-2 12:22
chinatea    發表於 18-1-1 00:24
Irene_Lo    發表於 17-12-31 23:27
b52    發表於 17-12-31 21:50
sampcy    發表於 17-12-31 12:21
maywong288    發表於 17-12-30 21:04
dw0501    發表於 17-12-30 20:54
HandelaBabi    發表於 17-12-29 20:10
abirdma    發表於 17-12-29 09:01

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

係米至到12月31日,登入任務要5日米做唔到?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

kit2004 發表於 17-12-28 19:11
係米至到12月31日,登入任務要5日米做唔到?
如果國民今日先開始第一日登入親子王國會趕唔切完成登入任務,不過唔緊要,仲趕得切完成每周任務架
12月25日至12月31日(次序不分先後):
任務1:湊B 百科 發帖/回覆
任務2:親子溝通 發帖/回覆
任務3:少年成長 發帖/回覆
任務4:關顧長者 發帖/回覆
任務5:家庭健康 發帖/回覆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

中央情報員 發表於 17-12-28 18:35
新一年,新景象,新勳章!

國王已經準備好「2018勳章」,同大家送舊迎新喇!

請問我之前唔知道有「每週任務」遊戲,之前果D任務 missed 哂,請問仲有無機會攞勳章呢?

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中央情報員 發表於 17-12-28 19:20
如果國民今日先開始第一日登入親子王國會趕唔切完成登入任務,不過唔緊要,仲趕得切完成每周任務架
...
已經做晒5 個任務就可以有?

管理員

霜霜 發表於 17-12-29 04:11
請問我之前唔知道有「每週任務」遊戲,之前果D任務 missed 哂,請問仲有無機會攞勳章呢?

...
只要曾經完成一次任務,取得一組抽獎號碼就得架喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

管理員

fatfatfat2013 發表於 17-12-29 10:11
已經做晒5 個任務就可以有?
記得仲要click入任務進度入面,睇吓成功攞到抽獎號碼未呀

男爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中央情報員 發表於 17-12-29 10:13
記得仲要click入任務進度入面,睇吓成功攞到抽獎號碼未呀
好睇睇先, THANKS

首頁

尾頁

跳至