潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

15/16中,好難決定,SA話有個黑金牛皮boy留俾我。但我已經有一個黑銀牛皮classic jumbo,想買一個medium boy,大家會買一個黑金牛皮boy,定買其他顏色的boy呢?

兩個黑色會唔會好悶呢?差唔多款呢?

ps : 我有一個handle boy,都係深色的。

### 補返張相先:上次上來bk問完,過兩日後我走去買咗啦,無後悔!好靚呀!多謝咁多位意見

別墅

俾我會買其他色。

大宅

9am5pm 發表於 17-12-28 23:27
15/16中,好難決定,SA話有個黑金牛皮boy留俾我。但我已經有一個黑銀牛皮classic jumbo,想買一個medium bo ...
我會買返黑金牛皮boy,起碼長青款仲要係hot item

伯爵府

回覆樓主

黑金牛boy都係好hot wor,要啦!

黑銀牛classic其實同boy唔同襯法
唔會覺得2個袋好似嫁~

男爵府

回覆樓主:

如果係我就會要,boy都長青唔怕買埋黑色,不過你1516得既然唔係咁中意就留黎買中意既色

別墅

回覆樓主

如果你會再買第三個(classic or boy),咁要埋個百搭既黑色啦
每個model買一個就唔要個offer

wcpcelia    發表於 17-12-29 13:55

大宅

回覆樓主:

但係我就會想要其他色(emoji)(emoji)

子爵府

回覆樓主

如果你已經有兩個C 都係黑色咁Boy 就買其他顏色好以Sand color/大地色配金牛都好好襯!我有個dark beige 20 boy 真係幾好襯!

大宅

回覆樓主

多謝咁多位意見,update下先,最後我要咗,SA叫我去shop咩上身試下,新鮮熱辣拎出來,一咩上身,身邊已經有其他客人指住,話佢都想試下,SA笑笑口話只得一個,已經留咗俾我,個一刻我唔敢放低,怕俾人拎去試...所以無諗太多,買咗先算

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

係咪荔枝皮?

大宅

appleyuen 發表於 18-2-19 23:20
係咪荔枝皮?

係牛皮,牛皮即係荔枝皮?我唔知係咪叫荔枝皮呀。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

9am5pm 發表於 18-3-5 04:38
係牛皮,牛皮即係荔枝皮?我唔知係咪叫荔枝皮呀。

牛皮有兩隻, 但classic 牛皮一定係荔枝皮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

黑金牛
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

9am5pm 發表於 17-12-28 23:27
15/16中,好難決定,SA話有個黑金牛皮boy留俾我。但我已經有一個黑銀牛皮classic jumbo,想買一個medium bo ...

我襯唔到黑色,所以一個黑色chanel 都冇。但有深紅,藍,紫,桃紅

我終於colourful

大宅

回覆樓主

我買咗啦! 其實係之前的事,而家補返張相,在1樓,謝謝咗多位jm意見。

子爵府

Frilly27 發表於 17-12-28 23:49
俾我會買其他色。

我買粉紅色

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

9am5pm 發表於 18-2-9 00:51
多謝咁多位意見,update下先,最後我要咗,SA叫我去shop咩上身試下,新鮮熱辣拎出來,一咩上身,身邊已經有 ...
係咪因為有人搶,所以決定得快D

複式洋房

黑金牛

首頁

尾頁

跳至