使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我一向都無呢個問題喎

大宅

回覆樓主

我都係,用iphone 6s,自從update左ios之後就係咁,成日要log out再log in

特派員  你好,BK IOS App 剛推出 3.6.6 版本,更新後,有關情況將可解決,謝謝 !  發表於 18-1-24 11:56

珍珠宮

Hoining 發表於 18-1-18 23:10
我都係...

成鬼日話未登錄law

男爵府

回覆樓主

Me too

特派員  你好,BK IOS App 剛推出 3.6.6 版本,更新後,有關情況將可解決,謝謝 !  發表於 18-1-24 11:56

公爵府

回覆樓主:

我Note 1, 冇问題呀。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

珍珠宮

mswongwong 發表於 18-1-2 07:37
我上二個星期都係咁,不過呢幾日又冇事

same

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

湘 發表於 18-1-19 01:17
Ip 6, 成日登出

煩爆

特派員  你好,BK IOS App 剛推出 3.6.6 版本,更新後,有關情況將可解決,謝謝 !  發表於 18-1-24 11:57

大宅

開心吸收勳章

回覆樓主

我都係咁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sunday123 發表於 18-1-2 00:19
每次都話我未登入
於是睇唔到圖
要次次刪走app
唔好意思,已通知管理員跟進
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

早前已收到相關報告,開發一直都在跟進中,努力找出問題根源,為此帶來國民之不便,深感抱歉 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

sunday123 發表於 18-1-2 00:19
每次都話我未登入
於是睇唔到圖
要次次刪走app
你好,閣下現使用 Iphone 7 手機,ios 更新至 11.1.2後,出現此情況,有關資料會轉交開發跟進,謝謝 !

管理員

wuwucancan 發表於 18-1-2 00:24
我都係呀!要登出再重新登入先用到
你好,請提供手機型號及操作系統(ios)版本,有關資料會轉交開發跟進,謝謝 !

管理員

Siuyee_chee 發表於 18-1-2 00:24
我都係係咁,好煩!刪左又下載先登入到,我仲以為我部機問題
你好,請提供手機型號及操作系統(ios)版本,有關資料會轉交開發跟進,謝謝 !

管理員

cherry007007 發表於 18-1-2 00:24
我都係

管理員

sze811 發表於 18-1-2 07:25
我之前都係甘,而家換左電話無事
你好,閣下使用 Iphone 6S 手機,ios 9.x,曾出現此情況,現使用 Iphone8,ios11.0.3,謝謝提供寶貴資料 !

管理員

mswongwong 發表於 18-1-2 07:37
我上二個星期都係咁,不過呢幾日又冇事

管理員

23april23 發表於 18-1-2 07:41
我之前都係,換咗電話真係無再自動登出

你好,閣下使用Sumsung Note 5手機,請提供操作系統(os)版本及BK App版本,有關資料會轉交開發了解,謝謝 !

管理員

gobychung 發表於 18-1-2 08:27
iPhone 8 都係成日登出
你好,閣下使用Iphone8手機,請提供操作系統(ios)版本,有關資料會轉交開發跟進,謝謝 !

管理員

rainbowshek 發表於 18-1-2 08:30
回覆 sunday123 的帖子

我都彈app喎,要用網頁版
你好,請提供手機型號及操作系統版本,有關資料會轉交開發跟進,謝謝 !

管理員

juniormiu 發表於 18-1-2 08:30
我部C9又係成日自己登出,好煩
你好,閣下使用Sumsung C9手機,請提供操作系統(os)版本及BK App版本,有關資料會轉交開發了解,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至