派對情報

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無好既party room介紹啊?想有唱K, 雪櫃board game , 最好有埋打牌
有生日佈置就仲好!
最好係MK, 中心D既location .....
見好多party room 都唔靚又無唱K....

thanks ! <3

複式洋房

weekendgirl 發表於 18-1-2 14:56
有無好既party room介紹啊?想有唱K, 雪櫃board game , 最好有埋打牌
有生日佈置就仲好!
最好係MK, 中心D既 ...

chillout 都ok丫我覺得,又多野玩。個唱k最掂

子爵府

回覆樓主

荃灣有一間有齊哂呢三樣呀 仲有埋設施比小朋友玩

大宅

我去過一間Party Room係茘枝角架, 有波波池都有彈床, 又有籃球機,唱K 其他野都岩大人玩,有需要可以PM你~

洋房

我上次去過一間partyroom係荃灣有齊晒你講嘅野(佈置,打機,Board Games)
最重要喺d職員態度都唔錯
就算我地好多問題&#128514;佢地都冇嫌煩
你知喇 其實partyroom間間差唔多
所以態度好真係好重要
之前去過幾間 一入去d職員又冇表情好似得罪左佢咁
我嚟緊都book左新年再上去玩

複式洋房

我去過一間喺觀塘成千呎有個超大波波池,幫我佈置搞埋生日 仲包整教親子手作~

民房

ftk0626 發表於 18-1-4 00:00
chillout 都ok丫我覺得,又多野玩。個唱k最掂
我試過都OK GA

大宅

回覆樓主:

我去過有間party room 都okay, 工作人員服務好
。同埋間room有主題佈景都幾特別!
有k唱,有board games 玩

複式洋房

岩岩去完一間係葵興, 幾靚, 企理, 啲野消毒曬
大人有大人玩, 小朋友有小朋友岩玩既野, 價錢又好平

民房

回覆 easy_rainbow 的帖子

多謝推介,朋友們都覺得幾抵玩

首頁

尾頁

跳至