自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一出街就暈、企又不可以太耐、驗了血冇任何病,醫生話耳水不平衡、但已經一個月多、吃了醫生開止暈藥、又冇用、请教

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

有冇睇頸椎?

大宅

細寶寶 發表於 18-1-6 22:19
有冇睇頸椎?

男爵府

回覆樓主

之前我又係暈,又耳鳴,醫生話耳水不平衡,但食藥無用,睇耳鼻喉專科醫生,佢話我無耳仔痛,做埋聽力測試,我唔係耳水不平衡,我一向有鼻敏感,所以佢話係由此導致,要充足睡眠,同洗鼻,而家慢慢康復,要比些時間,加油,祝大家早日康復
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

子爵府

7個小矮人 發表於 18-1-6 21:47
我一出街就暈、企又不可以太耐、驗了血冇任何病,醫生話耳水不平衡、但已經一個月多、吃了醫生開止暈藥、又 ...

上YouTube search 天麻燉雞蛋、黑豆白米水

有人話得

子爵府

我一出街就暈、企又不可以太耐、驗了血冇任何病,醫生話耳水不平衡、但已經一個月多、吃了醫生開止暈藥、又 ...

煲D天麻魚頭湯飲下,同埋休息多D,我一捱夜或太粗勞就會耳水不平(emoji)

大宅

Teletrend 發表於 18-1-6 22:38
上YouTube search 天麻燉雞蛋、黑豆白米水

有人話得

thx明天試呀thx

大宅

櫻花餅 發表於 18-1-6 22:39
煲D天麻魚頭湯飲下,同埋休息多D,我一捱夜或太粗勞就會耳水不平(emoji)

原耐捱夜、都會晕、我睌晚眼光光、瞓得不好

子爵府

7個小矮人 發表於 18-1-6 22:52
thx明天試呀thx

有時間爬下BK舊文: 例如頭暈、耳水不平衡,有D人話食維他命B雜。

我都準備試偏方

寶石宮

2023年兔年勳章

珍珠宮

7個小矮人 發表於 18-1-6 22:53
原耐捱夜、都會晕、我睌晚眼光光、瞓得不好

試下焗紅棗杞子元肉,可以安神補血,對安眼有幫助,血氣好啲,應該無咁易暈。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

要瞓到好够至止到暈

子爵府

上網或youtube 打「耳石移位」,看看自己的情況是否相同!或者可以幫到你。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Cat108 發表於 18-1-7 00:25
上網或youtube 打「耳石移位」,看看自己的情況是否相同!或者可以幫到你。
...

中中地
上次突然暈時,我明明好地地坐喺office講電話,夾住個電話,突然就暈;對上一次係洗完頭;再對上一次係訓訓下反身
全部意識清醒無耳鳴,一下突然黎料,攪到我止暈藥唔敢離身
我唸我應該book個耳鼻喉睇睇

大宅

Teletrend 發表於 18-1-6 23:11
有時間爬下BK舊文: 例如頭暈、耳水不平衡,有D人話食維他命B雜。

我都準備試偏方

我睇過有jm分享係食維他命E, 我老公都好嚴重, 但食咗維E後真係好咗好多, 而家都好少暈, 但要每日食, 佢食GNC維他命E200每日一粒, 你可以試下

大宅

我都係耳水不平衡醫生幫我搖返正就無事,你搵個專科千幾蚊就可以做耳石移位

大宅

木糠布甸 發表於 18-1-7 02:16
我睇過有jm分享係食維他命E, 我老公都好嚴重, 但食咗維E後真係好咗好多, 而家都好少暈, 但要每日食, 佢食G ...

是否萬寧買?thx

大宅

chingching75 發表於 18-1-7 03:39
我都係耳水不平衡醫生幫我搖返正就無事,你搵個專科千幾蚊就可以做耳石移位
...

做一以就、得

大宅

chingching75 發表於 18-1-7 03:39
...

是否做一次,就無事

首頁

尾頁

跳至