自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

子爵府

回覆樓主:

我個女都有上淘寶搵過窗簾,佢話大部份都唔肯車冷氣機位,所以要上東門車。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wuwucancan 發表於 18-1-10 11:43
好靚換左過年都好

係呀,十日八日就收貨。我尋晚收完ok,打算淘埋俾阿媽。趕到過新年

公爵府

回覆樓主

謝分享

大宅

回覆樓主

噤好既鈎都上埋!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sinohk33 發表於 18-1-10 11:45
我個女都有上淘寶搵過窗簾,佢話大部份都唔肯車冷氣機位,所以要上東門車。
...

之前搵8樓果間做。尋晚c6再訂房窗簾,都話問左幾間唔車冷氣位(咁奇?我以為車窗簾開冷氣位好基本)

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

王國長老

hellomary224 發表於 18-1-10 11:48
噤好既鈎都上埋!

除左貨品有大陸特有果陣煙味,我無咩好投訴

子爵府

靚靚

子爵府

Charlotte_mom 發表於 18-1-10 08:23
實物

我同你竟在茫茫淘海中選了同一款窗簾布呀
我在雙十一買,更平

水晶宮

回覆樓主:

好靚,真係要學下先得

水晶宮

sugarcheung 發表於 18-1-10 11:53
我在雙十一買,更平
...

茫茫淘海

王國長老

sugarcheung 發表於 18-1-10 11:53
我在雙十一買,更平
...

雙十一時想唔起淘窗簾嘛、掛住買衫

子爵府

Charlotte_mom 發表於 18-1-10 11:49
之前搵8樓果間做。尋晚c6再訂房窗簾,都話問左幾間唔車冷氣位(咁奇?我以為車窗簾開冷氣位好基本)
...

一車錯就冇咗成幅布,所以大部分都唔肯做,大陸人唔使開冷氣機位,係香港人先要車。
肯車冷氣機位個D我個女又睇唔啱,東門窗簾鋪開冷氣機位大部份收二十,我車個間收十五。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 Charlotte_mom 的帖子

我都買換呀但唔識淘寶,無知一問,點比錢?

子爵府

回覆樓主:

好靚

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 18-1-10 11:49
...
請問一般店家明白"冷氣位"係乜嗎? 定有其他term?

王國長老

SHARONJULIO215 發表於 18-1-10 11:57
回覆 Charlotte_mom 的帖子

我都買換呀但唔識淘寶,無知一問,點比錢?

我用信用卡咋,唔識支付寶果d呀

王國長老

tantanmama 發表於 18-1-10 12:11
請問一般店家明白"冷氣位"係乜嗎? 定有其他term?

空調孔

tantanmama    發表於 18-1-10 12:15

王國長老

sinohk33 發表於 18-1-10 11:56
一車錯就冇咗成幅布,所以大部分都唔肯做,大陸人唔使開冷氣機位,係香港人先要車。
肯車冷氣機位個D我個 ...

原來係咁,我唸住佢地好pro架嘛。唔難,我都識車其實,不過香港難買咁闊封嘅布(去得窗簾舖買已俾佢斬一筆)而且家用衣車頂唔順咁厚布,所以至要搵人做

首頁
34567...11

尾頁

跳至