在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-1-12 11:41
轉會啦, 華慧, 您今個月賺既已經夠買最新model兼有突啦 呢D搵食架撐唔慳得架..
...

我係果粉黎架

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-1-12 11:46
我係果粉黎架
咁無計啦, 我唔LIKE食果的 華慧係我用過最滿意既牌子同手機, 包括隻果

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-1-12 11:50
咁無計啦, 我唔LIKE食果的 華慧係我用過最滿意既牌子同手機, 包括隻果
...
我認我偏見, 對b6手機冇興趣

侯爵府

畀面勳章

...

華唯反而係我用過最差, 半年就燒底版, 一年就打柴, 連開都開唔到

水晶宮

Selinaomcheung 發表於 18-1-12 11:57
華唯反而係我用過最差, 半年就燒底版, 一年就打柴, 連開都開唔到
...
唔係瓜?! 幾耐年前既機? 咩 model? 我細佬做電訊行業, 佢都係話華慧好噃, 我老公都係, 佢部華慧電話用左應該無7年都5年啦, 都依然唔肯換話好OK噃

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Selinaomcheung 發表於 18-1-12 11:57
...
我衰, 媚外, 硬係覺得b6機唔值咁貴

水晶宮

...
您呢個程況我部LG V10就係咁啦, 約1年貨仔, 我見我好多用LG既朋友都係一樣, 有D仲短過1年添 LG 係我用過既最差既牌子, 仲話韓國製添....so what?! 我就係頂5住LG 轉華慧既, 用唔夠1年

侯爵府

畀面勳章

多利是 發表於 18-1-12 12:06
唔係瓜?! 幾耐年前既機? 咩 model? 我細佬做電訊行業, 佢都係話華慧好噃, 我老公都係, 佢部華慧 ...

16年11月買, 17年11月 壽終正寢

象牙宮

多利是 發表於 18-1-12 12:09
您呢個程況我部LG V10就係咁啦, 約1年貨仔, 我見我好多用LG既朋友都係一樣, 有D仲短過1年添 LG 係 ...
我地阿鈍鈍用機都冇部過到1年

水晶宮

...
C姐提議我下星期先唸1113, fyi.. 823 可以睇定D先加注喔...

象牙宮

多利是 發表於 18-1-12 12:12
C姐提議我下星期先唸1113, fyi.. 823 可以睇定D先加注喔...
WHO is your C姐??

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 18-1-12 09:59
早晨汀

午安yan

水晶宮

Selinaomcheung 發表於 18-1-12 12:09
16年11月買, 17年11月 壽終正寢
which model ?

水晶宮

bylobb 發表於 18-1-12 12:17
WHO is your C姐??

象牙宮

回覆 多利是 的帖子

ICIC

水晶宮

回覆 bylobb 的帖子

因為佢係睇大戶成交出入貨來比advise, 所以可信程度較高

象牙宮

多利是 發表於 18-1-12 12:29
回覆 bylobb 的帖子

因為佢係睇大戶成交出入貨來比advise, 所以可信程度較高
我少睇草草, 太多輪推, 不是我杯茶

水晶宮

bylobb 發表於 18-1-12 12:31
我少睇草草, 太多輪推, 不是我杯茶
輪推,我會自動by pass, C姐都唔玩輪既...

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

...

我之前用Nokia ,轉左iphone 4之後不離不棄

雲母殿

bylobb 發表於 18-1-12 12:11
我地阿鈍鈍用機都冇部過到1年

我部iPhone 6+,3年前11/1/15買入,昨天慶祝三週年,完全冇壞過,係舊電開始衰退

首頁

尾頁

跳至