美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆 Machiko 的帖子

樓主可否也給我資料,thank u!
你做的效果真系好靚

珍珠宮

babyballball 發表於 18-2-15 22:45
係咪即係BTL Exilis Elite Collagen XP?
我睇過部機即係同我做開果間美容院既collagen xp療程一樣, 我免費 ...

點樣先至可以試做 可唔可以PM我地址?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

acyouok 發表於 18-2-20 08:19
點樣先至可以試做 可唔可以PM我地址?

我係九龍灣b字頭果間,我係客先free試什,新客好似$990試做價你可以自己上佢fb問

子爵府

Machiko 發表於 18-2-20 12:22
咁可能唔係同一種喎,同埋可能做得過到度數唔夠,因為人哋有晒證據顯示呢一部機已經係打得最深層同集中, ...

因為我見完你講即刻上網搵BLT但無任何資料,只搵到一間美容院做BTL Exilis Elite Collagen XP的機,部機就同我做collagen xp果間一樣囉。因為你無講你部實際係咩機,但如果咁新又勁過hifu 無理由網上無資料?

你話我做果間度數低都有可能,因係佢只係免費比我試做,不過治療師都講佢能量比hifu低可以當保養做,同唔同你果部我就不願置評,大家自己判斷啦,做任何機前都要清楚知自己做緊乜機。

利申:我唔係任何一間的打手只係我出面都做好多機去過好多間,會上網做下功課

大宅

2018復活節勳章

JM皮膚超好

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

好靚呀, 可以俾D資料我嗎

公爵府

Machiko 發表於 18-1-11 17:32
我塊面本身好尖,但係虎紋同埋眼圈都好犀利,做完BTL 第二次!
分享!真系超飽滿,黑眼圈拜拜(emoji)(emoji ...

Please PM me, thanks!

男爵府

babyballball 發表於 18-2-15 22:45
係咪即係BTL Exilis Elite Collagen XP?
我睇過部機即係同我做開果間美容院既collagen xp療程一樣, 我免費 ...

jm 我都有係你呢間試做!!
BTL 呢部係 ultrasound + RF
咁當然去唔到 thermage / HIFU 咁深層
呢部機主要 for 膠原增生同扭緊膠原蛋白

免費試做果次我再 + HKD500 做全面
做完頭一星期效果最靚
面色紅潤同飽滿咗好多
但效果唔持久

去 BTL 官網話做 6-8 次效果可以維持一年
每次相隔 2-3 星期
我之後就 join 咗 5 次 $1990/次
但呢間全面 only 15 mins

我諗打 45 mins 效果應該會再好啲

男爵府

Machiko 發表於 18-2-20 12:19
您話丫Be介紹會有全面試做,$2800真係全面做,吾系出邊look幾下就算

請問呢間 hard sell 嗎?
HKD $2800 做 45 mins 全面嗎?

係嘅真係好抵喎!!!!!

別墅

pm pls~

大宅

temilyt 發表於 18-2-21 09:52

做呢d熱能機,15分鐘全面一定唔會有效果睇,就算有都係好短暫,因為根本都冇足夠時間去煲熱皮下底層從而增生到骨膠原
我覺得九龍灣間B字頭好取巧,所有野表面好似用靚機,但係做嘅時間根本就唔足夠
朋友曾經喺佢度join laser, 價錢係好平但原來每次只係打得5分鐘,仲要無mask敷,淨係查透明質酸精華, 仲話查精華好過敷mask

大宅

babyballball 發表於 18-2-20 13:29
因為我見完你講即刻上網搵BLT但無任何資料,只搵到一間美容院做BTL Exilis Elite Collagen XP的機,部機就 ...

Jm, 我都有留意呢一部機,但你講嗰間B字頭入嘅係BB版,無body頭,所以能量係低啲㗎

子爵府

temilyt 發表於 18-2-21 09:52

我果次試做唔止15分鐘,我淨做下半面有20-30分鐘但可能佢能量開得低效果唔持久,所以我都無join

大宅

babyballball 發表於 18-2-22 00:58
我果次試做唔止15分鐘,我淨做下半面有20-30分鐘但可能佢能量開得低效果唔持久,所以我都無join
...

咁我又唔係好明點解佢哋要開低過能量正常佢哋都會想有明顯效果等客人繼續做落去

子爵府

littlegirl3298 發表於 18-2-22 00:02
做呢d熱能機,15分鐘全面一定唔會有效果睇,就算有都係好短暫,因為根本都冇足夠時間去煲熱皮下底層從而增 ...

我都有做過佢laser打全面又唔止5分鐘正常時間,不過兩次都係免費,不過佢地做完無mask敷我都唔太鍾意所以我次次只做佢免費treatments 做完就走

大宅

babyballball 發表於 18-2-22 01:02
我都有做過佢laser打全面又唔止5分鐘正常時間,不過兩次都係免費,不過佢地做完無mask敷我都唔太鍾意所以我 ...

咁好?免費做完就咁就走得?我朋友就話真係特登同佢地計時,由入房洗面到做完只係用咗15分鐘,最慘係等就等一個鐘

首頁

尾頁

跳至