婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

笑得好勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

低調妹妹 發表於 18-1-15 09:40
佢覺得佢返大陸飲同返工冇分別,點解佢可以返工吾係我身邊就冇問題,返大陸我就要發脾氣
...
咁又係喎,即日來回同返工冇分別,何必阻止呢
你講:今晚醫院見,又真係過份左
你99話你衰格係好難聽,算啦,佢可能一時嬲至咁講,始終一家人,一人一句當打和啦

洋房

mini1204 發表於 18-1-15 10:33
即日來回咋喎, 佢無產假佢都係要返工架啦.

即日來回最快都要4個鐘,係公司返屋企吾洗1個鐘
你認為冇問題,我覺得好大問題

洋房

Nino 發表於 18-1-15 10:38
即係你老公最後都有去飲??

我仲有一個月就生,

最後佢發我脾氣話我要脅佢,冇返到
但係就同99講我不是,99就話驚我做啲野傷害自己令到佢個仔要內疚一世,就話我衰格即日來回都吾比

公爵府

回覆樓主:

連大肚婆都不肯遷就的人就最賤格。(女人生仔等於在死亡線上走一回呀)

洋房

美之選468 發表於 18-1-15 14:52
連大肚婆都不肯遷就的人就最賤格。(女人生仔等於在死亡線上走一回呀)

返大陸飲重要過老婆同個b,真係心都淡晒

公爵府

低調妹妹 發表於 18-1-15 14:53
返大陸飲重要過老婆同個b,真係心都淡晒

睇得出你及兒子在他心目中的地位,這種人不值得為佢用命搏,絕不生第二胎。

侯爵府

回覆樓主

我傻大姐...
我應該會12號個晚叫媽咪嚟陪我或我返娘家住

翡翠宮

低調妹妹 發表於 18-1-15 13:35
即日來回最快都要4個鐘,係公司返屋企吾洗1個鐘
你認為冇問題,我覺得好大問題

哦, 最緊要你可以說服到佢同你一齊覺得堅大問題咪得囉

大宅

回覆樓主

我覺得衰格個個係你老公多d喎..

大宅

回覆樓主

我覺得衰格個個係你老公多d喎..

男爵府

低調妹妹 發表於 18-1-15 00:15
預產期今個月26號,13號老公個表哥係大陸結婚,99想個仔返大陸飲,但係我就生吾想個老公離開自己身邊都好正 ...
其實諗好d佢諗法正常,當有人唔比,個心就愈想做,我成日都比老公去,只要話好好可能佢就唔會去

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主

其實比我都唔想個老公去,因為37w隨時生得,番工都仲叫喺香港,遠極的士一個鐘內咩都到,番咗大陸時間就唔係咁講....但如果好親推唔到又確實難做。
可唔可以佢哋去嗰日番娘家?都叫有個照應....
不過真係嬲在佢哋唔體諒+口臭

子爵府

唔係好明,但,覺得老公講既都唔係錯晒
明白你愈近預產期愈擔心,但老公都唔可能半個月24小時係你身邊
真係擔心的話,娘家有無人可以陪你一日先

最緊要係你講埋D醫院見咁既晦氣說話,自己已經蝕左章

首頁

尾頁

跳至