論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

之前有三樽蜜糖,兩樽manuka, 一樽係人地送既農場養蜂蜜。農場一早飲晒但太快冇晒,而另一樽都係。依家冇晒。
屋企人好少飲。除左我沖比佢地真係冇人掂。我諗好多都係姐姐飲晒。依家煮蜜糖雞翼我叫佢用糖漿。佢見到有支玻璃樽又問我係米蜜糖。我話唔係係金桔。我覺得佢想我買比佢。我已經買咖啡比佢。蜜糖又飲晒我。農場蜜冇得買。manuka又唔平。最近買左支澳洲蜜糖都唔敢放出黎。驚又比佢飲晒。

男爵府

kit2004 發表於 18-1-16 01:04
之前有三樽蜜糖,兩樽manuka, 一樽係人地送既農場養蜂蜜。農場一早飲晒但太快冇晒,而另一樽都係。依家冇晒 ...

除了第一次唔知D姐姐本性外,跟著每個姐姐第一來我有個専櫃桶俾佢,講明櫃桶內的佢可以吃,其他要問過我,絶不會俾佢任食,因佢地專食好嘢,仲要老實不客氣,

男爵府

回覆樓主:

我屋企既蜜糖如果放喺廚房,(因為冇cam),會好快飲晒,放出廳就冇甘快

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你買返黎話比佢知,呢d係買比小朋友飲嘅,叫佢唔好飲就得。
佢地思維文化同我地唔同,要直接講到明明白白先得。

wcpcelia    發表於 18-1-16 10:59

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

係知道你D靚野, 你無乜出聲. 食咗先·.

男爵府

回覆樓主

佢地真係要畫公仔畫出腸
我個姐姐試過食曬我包(食剩夾起咗唸住下次再食既)日本花生

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你快D同工人講, 佢地博命食架。 之前妹意大利手信, 黑白松露醬, 松露油, 比Pa專用, 撈油菜。 件肥廢人, 大模屍樣攞, 比我見到唔比佢食。 黑面。 我重黑呀。

珊瑚宮

是否菲? 菲最贪心識食。吾靓吾贵吾食。精过鬼兼扮懵

乜都話I don't know
玩具萬歲!

珊瑚宮

你吾比佢食。佢偷食完再帮你溝水
玩具萬歲!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

fitfish 發表於 18-1-19 10:54
是否菲? 菲最贪心識食。吾靓吾贵吾食。精过鬼兼扮懵

乜都話I don't know

yes菲,其實都係睇人,印都可以好為食,之前係印,我家人係日本買左蛋糕手信,我自己都唔捨得食留比d 仔。淨番一舊我放左第2個雪櫃最底。個雪櫃平時佢唔會開。到我想比仔食成個盒冇左。問佢佢話食左。果次我上晒頭鬧佢。之後先唔敢再自己拎黎食。

今次諗住蜜糖都有多就冇出聲。點知冇晒。我唔會再放出黎啦。

珊瑚宮

你可咁講。D野係FOR。 SlR。 BB

你不能食。如食左。你比番錢再買过

玩具萬歲!

禁止訪問

珊瑚宮

係贪心
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至