用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.79%

義工

屯門區媽媽會 今日: 2|主題: 23236

雅麗斯

洋房

國民生產總值:90

請問可以比個評價嗎

王國熱話
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教香港寬頻用咩router好?
如何將 DV 帶轉換為數碼格式
請問大家出去整電腦會唔會俾埋個密碼俾...

大宅

國民生產總值:1563

你想知咩?

洋房

國民生產總值:90

回覆樓主

學校有咩好有咩吾好

大宅

國民生產總值:1471

LKapo 發表於 18-1-17 10:08
學校有咩好有咩吾好

課程不錯,小朋友上到小學都適應得幾好!老師就一dd ,因為年年都有新老師加入!
吾好係雜費貴(分上下學期,一學期3千蚊到)聖誕聯歡要另交$130!,另行政上有時有d亂

大宅

tcm1018 發表於 18-1-17 14:57
課程不錯,小朋友上到小學都適應得幾好!老師就一dd ,因為年年都有新老師加入!
吾好係雜費貴(分上下學 ...

學費比較平,其他雜費貴返D,拉上補下差不多啦

大宅

國民生產總值:1471

Ki_Ping_Chai 發表於 18-1-17 18:22
學費比較平,其他雜費貴返D,拉上補下差不多啦

但而家優質教育,好多間學卷幼稚園半日班都吾駛交學費呢!兆彼都吾駛交學費,一個學期書薄雜費加埋都係千六蚊,雅要2千8喎!

大宅

tcm1018 發表於 18-1-17 19:58
但而家優質教育,好多間學卷幼稚園半日班都吾駛交學費呢!兆彼都吾駛交學費,一個學期書薄雜費加埋都係千 ...

我指N班啫(emoji)

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎