自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想請問有冇人在SuperPark開過party,大人如果唔入場來玩,只係切蛋糕時候出現,是否需要買入場券,場外有冇地方可以睇到小朋友玩?

感激

子爵府

maymycheung 發表於 18-1-17 10:19
想請問有冇人在SuperPark開過party,大人如果唔入場來玩,只係切蛋糕時候出現,是否需要買入場券,場外有冇 ...

入場要有電子手帶,開 party 另外有 party 房,在玩樂場外,不需手帶。所以,只係切蛋糕時出現,理論上是無需入場券。

至於場外睇不睇到小朋友,視乎小朋友在哪個設施玩。場內九曲十三彎,在外圍的看得到,在入面的當然看不到。

子爵府

maymycheung 發表於 18-1-17 10:19
想請問有冇人在SuperPark開過party,大人如果唔入場來玩,只係切蛋糕時候出現,是否需要買入場券,場外有冇 ...

另外提一提,
Super Park 是大人小朋友都可以玩,裡面的職員大多數是 南亞裔的 teenager,講英文又不會維持秩序,家長自己要睇緊。

有回在滑板場,有 4-5個 10歲以下的小朋友在玩,同場有個 20+30歲的大人在表演花式,險象環生,職員都只係顧住出人/入人,仲要幫手吶喊助慶。

寶石宮

2023年兔年勳章

1010mum 發表於 18-1-17 10:21
入場要有電子手帶,開 party 另外有 party 房,在玩樂場外,不需手帶。所以,只係切蛋糕時出現,理論上是 ...

謝謝分享

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 1010mum 的帖子

請問其實個場適合10歲小朋友玩嗎?

子爵府

1010mum 發表於 18-1-17 10:27
另外提一提,
Super Park 是大人小朋友都可以玩,裡面的職員大多數是 南亞裔的 teenager,講英文又不會維 ...

Many thx for your information

子爵府

Isaacymom 發表於 18-1-17 10:39

請問其實個場適合10歲小朋友玩嗎?

小朋友是個個設施都鍾意玩。

最大的問題在於: Super Park sell 的是大人細路一齊玩。

水晶宮

回覆樓主:

尋日帶亞女去,好多人,全瑒爆滿無walk in票,好在book咗。我女9歳,話ok好玩。

子爵府

1010mum 發表於 18-1-17 10:21
入場要有電子手帶,開 party 另外有 party 房,在玩樂場外,不需手帶。所以,只係切蛋糕時出現,理論上是 ...

想請問locker 和canteen 是在場外嗎?

另附近有冇商場行?

子爵府

maymycheung 發表於 18-1-17 10:51
想請問locker 和canteen 是在場外嗎?

另附近有冇商場行?
locker, canteen, 廁所都在場外。locker 有限,先到先得,用手帶開/關,免費。

附近無野行,最近行 10? 分鐘去奧海城。

子爵府

Jane1983 發表於 18-1-17 10:50
尋日帶亞女去,好多人,全瑒爆滿無walk in票,好在book咗。我女9歳,話ok好玩。
...

你有冇入場?

大宅

Jane1983 發表於 18-1-17 10:50
...

平日都 full?

水晶宮

maymycheung 發表於 18-1-17 11:04
你有冇入場?

我有入,我原意係陪佢一齊玩。點知佢撞到兩個同學,玩到癲晒,我就行行企企負責茶水

子爵府

sonic_bebe 發表於 18-1-17 11:11
平日都 full?

我想book 今個星期五都已full 咗

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我月尾去...想問下..玩時是否不可背個BAG?
ToBy GiNNy VinCent

水晶宮

sonic_bebe 發表於 18-1-17 11:11
平日都 full?

尋日10點就full呀,嚇親我,可能因為有d學校考完試放假。

子爵府

Jane1983 發表於 18-1-17 11:13
我有入,我原意係陪佢一齊玩。點知佢撞到兩個同學,玩到癲晒,我就行行企企負責茶水
...

Hahaha ,咁其實係咪在場外都有位坐等佢哋

水晶宮

maymycheung 發表於 18-1-17 11:14
Hahaha ,咁其實係咪在場外都有位坐等佢哋

場外有間餐廳,可以飲住嘢等。我地係果度食lunch,有兒童餐,份量好細,不過d細路都無所謂啦,就掛住玩。

子爵府

vincentoby 發表於 18-1-17 11:14

我月尾去...想問下..玩時是否不可背個BAG?

袋可以帶進場,玩的時候就要放低。

locker 旁邊有換鞋櫈可以坐。場內都有少少地方可以坐。到了下午,好多筋疲力盡的家長,在墻邊、通道不阻人出入的位置,坐在地上。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至