用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.79%

義工

自由講場 今日: 1408|主題: 955245

跳至
睇完呢單新聞,希望大家都會定期捐血!

大宅

國民生產總值:1257

2018勳章

https://udn.com/news/story/7266/2930367
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家定期去捐血,幫多d人

子爵府

國民生產總值:11204

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我D血色素成日吾夠,一"duk"完手指就被遣返...

子爵府

國民生產總值:12124

回覆樓主:

好感動。希望做到每年捐兩次

伯爵府

國民生產總值:16362

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請大家多多支持.
自己保持定期去捐血.

大宅

國民生產總值:1257

2018勳章

aminafy 發表於 18-1-17 10:50
血色素唔夠即係貧血?但有咁ge心都夠ga la

珍珠宮

國民生產總值:38309

2018勳章

雞比媽 發表於 18-1-17 10:46
https://udn.com/news/story/7266/2930367
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家 ...

真係好感動

子爵府

國民生產總值:13700

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我都係!

男爵府

國民生產總值:9874

我當年生完因為子宮唔識收縮, 都成床血呀! 幾乎要輸血~

我岩岩前兩日捐完, 大家努力呀!

希望個個都可以調理到身體好到可以一年捐到3次血啦!!!

寶石宮

國民生產總值:271899

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

國民生產總值:16075

2018勳章 狗年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

Me too

大宅

國民生產總值:1960

x2

別墅

國民生產總值:652

回覆樓主:

宜家血庫真係唔夠血, 最近試過有貧血病人本身要輸兩包血, 但因為唔夠就輸一包, 咁我就的起心干去損血, 點知1年內針灸過, 紋過眉, 眼線都唔得, 而家呢d 嘢咁普遍, 所以更加多人捐唔到

男爵府

國民生產總值:8127

育兒性格勳章

回覆樓主

如果佢可以吉左手指先填(emoji)form,我相信會多d人捐血,我去左3次都唔合格,想再去但要填左form先覺得好麻煩

男爵府

國民生產總值:5767

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

回覆樓主:

我都有定期捐,雖然間唔中血色素唔夠捐唔到,但都keep住捐,呢個付出好細微,但希望幫到有需要嘅人……

男爵府

國民生產總值:8178

2018勳章 醒目開學勳章

我想捐, 但英國瘋牛症肆虐時响當地住過一段長時間, 紅十字會唔接受, 怕有潛伏期喎
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

男爵府

國民生產總值:9910

2018勳章

雞比媽 發表於 18-1-17 10:46
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家 ...

長期缺貨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

國民生產總值:19916

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我有定期捐, 暫時只捐了七次, 我都後悔點解唔早 d 開始捐

男爵府

國民生產總值:9092

2017媽媽節

男爵府

國民生產總值:6736

回覆樓主:

捐血站好少,加多D好D。

複式洋房

國民生產總值:162

BB防敏心得分享勳章

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎