自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

早上聽森美
中午間中聽do 姐
晚上聽啤梨
我吾鐘意睇電視,其實開收音機至在有d 聲,聽下歌……

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

flowerlala 發表於 18-1-17 11:27
仲有商台嗰套什麼歐陽志強悶到爆,又死唔斷氣,幾時可以完呀大佬
...

agree 好多時我寧願熄機,之後開返,歐陽志強簡直趕客

水晶宮

叮妹 發表於 18-1-17 11:28
有期好中意聽蘇絲黃,但頂吾順佢側邊幾個刷鞋友

一聽到佢個節目我就息機,根本蘇就大支野,側邊d人邊敢插咀同反對佢。

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

嗰個西瓜真係 佢係真白痴定假?正常一個三十歲嘅人唔會咁喎!佢真係一啲common sense都無,喺電台開咪表現到咁白痴,乜唔驚人哋笑咩?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

係c6間唔中開港台黎聽, 但連佢都頂唔順, 完全悶到嘔

男爵府

回覆樓主

真心唔知歐陽志強想講乜,仲成日叫人fb留言,唔講粗口真係算比面佢

禁止訪問

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

panyeung 發表於 18-1-17 11:11
朝早坐車時想聽下收音機,發覺真係

以前有聽風騷,而家完全一秒都覺厭惡

機已熄

珍珠宮

回覆樓主

中意聽港台—-音樂情人
新城—-好時光
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

已刪除用户

大宅

2018復活節勳章

我都冇聽好耐

子爵府

醒目開學勳章

我朝早聽一台開心日報, 有何B, 蘭子, 超人, 丹尼爾等, 佢地真係少播歌, 但都算言之有物, 聽得幾開心, 啱我!
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

男爵府

flowerlala 發表於 18-1-17 11:27
仲有商台嗰套什麼歐陽志強悶到爆,又死唔斷氣,幾時可以完呀大佬
...

係呀!!!整乜鬼呢個廣播劇日又做夜又做,好難頂呀!
廣播劇嘅輝煌年代已過...以前d真係好好聽

男爵府

回覆樓主

我聽903聽咗太多年喇,唔係好戒到.. 不過而家都得番晴朗會有時專登開黎重溫,其餘都係咁啱揸車時播緊乜就照聽,唔會專登聽lu。森美小儀係無以前咁好聽喇(一來可能我都老咗)我反而比較enjoy音樂節目好似Vani、或者週末聽下流行榜咁,輕輕鬆鬆。

下晝Do姐出現時都幾搞笑嘅有時,個節目組合都ok

男爵府

醒目開學勳章

叮妹 發表於 18-1-17 11:28
有期好中意聽蘇絲黃,但頂吾順佢側邊幾個刷鞋友

由其嗰個基斯,刷鞋怪

已刪除用户

男爵府

回覆樓主:

Do 姐,阿So,鄒海光,森美公子會 節目我都幾中意聽

公爵府

回覆樓主

最喜歡聽Do 姐,不過唔係成日有機會聽
其次聽下森美小儀,但個節目越來越悶

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

karenfayelam 發表於 18-1-17 12:29
我同事成日都話"真係無乜人可以好似佢咁,唔使用腦都可以賺到錢"

我朋友都係咁講,仲話做DJ識講野就得

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

我keep住有聽早霸王,mean monday都幾好笑
不過佢真係要諗下有咩新環節,如果唔係又係靠勁過阿希架啦

首頁

尾頁

跳至