在職全職

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

kin818kin 發表於 18-1-18 14:40
你老闆今日正常d 未?仲有無發你脾四?

講起就搞笑,今日我對住佢黑面,佢知我仲未下度氣,勁同我講笑話,我無show佢呀,我想話比佢知,老闆唔係大晒,我呢個c9仔係唔好合嘅

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 14:43
希望今日正常時間收工

祝你一切順利呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kin818kin 發表於 18-1-18 14:54
咁多﹗

你地有無傾談?好傾嗎?

我吾使同佢地傾計喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 18-1-18 15:01
祝你一切順利呀

暫時順利

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yickly 發表於 18-1-18 15:01
講起就搞笑,今日我對住佢黑面,佢知我仲未下度氣,勁同我講笑話,我無show佢呀,我想話比佢知,老闆唔係 ...
咁反常呀﹗

咁lunch 呢?你自己食?有無同佢食呀?

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 15:03
我吾使同佢地傾計喎
佢地就咁跟你幾個鐘無交流?好似有d 怪佢地都係你同事?

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 15:04
暫時順利

雲母殿

kin818kin 發表於 18-1-18 15:17
佢地就咁跟你幾個鐘無交流?好似有d 怪佢地都係你同事?

不是我同事

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 15:04
暫時順利

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-1-18 15:15
咁反常呀﹗

今日有客到,所以要同佢食

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-1-18 15:15
咁反常呀﹗

佢扮晒無事發生咋

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 14:32
今日早左返去果然輕鬆少少

翡翠宮

yickly 發表於 18-1-18 15:50
佢扮晒無事發生咋

佢扮無事,係因為真的唔想你唔做,猛氹你講野就是等你你下了氣囉!

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 18-1-18 15:38
不是我同事
喔﹗咁今日這班同昨天那班係米同一班?

珍珠宮

yickly 發表於 18-1-18 15:50
佢扮晒無事發生咋
男人的絕招

珊瑚宮

MM2005 發表於 18-1-18 16:01
佢扮無事,係因為真的唔想你唔做,猛氹你講野就是等你你下了氣囉!

今次我唔會咁易低威,要吊高嚟賣

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-1-18 16:03
男人的絕招

我唔會向惡勢力低頭

珍珠宮

yickly 發表於 18-1-18 16:05
我唔會向惡勢力低頭

好﹗支持你﹗

翡翠宮

yickly 發表於 18-1-18 16:05
今次我唔會咁易低威,要吊高嚟賣

都好既,無聲抗議,新一年加人工睇佢醒唔醒目先

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-1-18 16:15
好﹗支持你﹗

首頁

尾頁

跳至