用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.79%

義工

論盡家傭 今日: 14|主題: 125049

跳至
會唔會特登揀啲唔靚既工人?

大宅

國民生產總值:3976

2018勳章

如題

王國熱話
點解醫院社工咁鍾意叫人裝平安鐘
輪椅墊
照顧腦退化家人點滴
吃椰子油37天後,阿茲海默症病人竟能畫出...

子爵府

國民生產總值:13723

BB防敏心得分享勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

laibebemama 發表於 18-1-17 12:34
如題

唔會!太醜反而唔會揀。

翡翠宮

國民生產總值:88381

2018勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會, 因靚同醜一樣姣屍燉篤. 但佢地醜起上來可以五官調位.

別墅

國民生產總值:618

如題

我喜歡年紀大一點點40歲上下的,比較穩定,懷孕機率小點

子爵府

國民生產總值:11121

回覆樓主

唔靚唔醜啦,太醜我怕嚇親屋企人

男爵府

國民生產總值:7165

lily-of-valley 發表於 18-1-17 12:57
唔會, 因靚同醜一樣姣屍燉篤. 但佢地醜起上來可以五官調位.

完全同意!
我剛「突然」辭工個印印,一隻豬兜咁,佢話爸爸病,所以阿媽要佢立即返去湊番個女。結果,我響佢個Facebook 發現佢係返去結婚,個樣真係大變身咁!
更複雜係,佢個女係同另一個男人生,佢話係阿媽幫手湊,但佢走個時,成喼野係完全冇一件買俾小朋友。

我之前請過2個幾好様嘅印姐,一個單身、一個已婚,反而正正經經。所以好難靠睇樣去衡量一個人

子爵府

國民生產總值:10556

回覆樓主:

唔會,起碼要請個順眼,日見夜見,唔想發惡夢

男爵府

國民生產總值:8473

畀面勳章

回覆樓主:

唔會專登揀醜樣,一定要揀五官端正,望落和善嘅,好多時見jm post d好衰嘅工人,個樣都係比較"兇" ,
睇resume有d姐姐真係幾靚女架,老實講太靚我都唔會揀,男人見到靚女點都有d 幻想嘅,喺街望下靚女無所謂,住埋一齊日見夜見就唔好喇。

翡翠宮

國民生產總值:88381

2018勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hchu06 發表於 18-1-17 16:08
完全同意!
我剛「突然」辭工個印印,一隻豬兜咁,佢話爸爸病,所以阿媽要佢立即返去湊番個女。結 ...

因我用過2印3bun, 全部撈飯貓專容。全部見到送貨, 裝修,整野, 總之係男人啦, 乜都唔做, 依起棚牙跟住人。 個個都怕咗佢地。
有一次, 廚房個小熱水炉壞咗, 師父來, 問炉係邊, 我話在洗碗盤下右面。 師父捐咗半身入去。 撞鬼, 大食bun vicky, 成個人伏在師父背脊, 嚇到師父跳起, dun咗大食落來

水晶宮

國民生產總值:66205

2018勳章

回覆樓主:

我請3個都幾好樣

大宅

2018勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-17 16:48
因我用過2印3bun, 全部撈飯貓專容。全部見到送貨, 裝修,整野, 總之係男人啦, 乜都唔做, 依起棚牙跟 ...

咁得人驚(emoji)

大宅

2018勳章

joanie731 發表於 18-1-17 16:48
唔會專登揀醜樣,一定要揀五官端正,望落和善嘅,好多時見jm post d好衰嘅工人,個樣都係比較"兇" ,
睇res ...

我啱睇中左個賓
見相覺得善良晤錯
再見到真人佢有執下原來都幾靚女,又係有你嘅想法
但係又幾合我心水,煩惱中

珍珠宮

國民生產總值:49812

joanie731 發表於 18-1-17 16:48
睇res ...

我唔止怕男人會產生幻想。 仲會怕靚靚外傭幻想成為港太(引誘男主人)。

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

男爵府

國民生產總值:8473

畀面勳章

laibebemama 發表於 18-1-17 18:51
我啱睇中左個賓
見相覺得善良晤錯
再見到真人佢有執下原來都幾靚女,又係有你嘅想法

如果你宜家已經覺得唔舒服,到時黎左咪盞籮籮攣

別墅

國民生產總值:874

如題

靚嘅唔知會唔會掛住扮靚喎!

大宅

2018勳章

bigheadshan 發表於 18-1-17 23:06
靚嘅唔知會唔會掛住扮靚喎!

又冇
佢放假返教會

大宅

國民生產總值:4805

簡順眼的,醜唔要。

複式洋房

國民生產總值:373

2018勳章

唔好化行妝著低胸衫短裙果d啦,日日掛住扮靚發姣就免了

個樣順眼就得

大宅

國民生產總值:1194

我請那個都是俾佢張相騙咗,個樣好端正!
請到返嚟,佢執下個樣,原來係靚女嚟!仲要勁貪靚!
夏天佢著少啲我真係火都嚟埋!
咁其實我又覺得唔洗請個醜的,但最好就不要靚女囉!

寶石宮

國民生產總值:321407

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 FRISO飲奶勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

我希望請個普通樣。低今次請呢個,真心靚。好彩佢好樸素完全唔打扮

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎