用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.89%

義工

自由講場 今日: 6432|主題: 955740

有冇人用左iphone 7咁耐都未update過部機

男爵府

國民生產總值:7230

我係從未update過架,但最近發現whatsapp有d emoji睇唔到,但我whatsapp已經最update,咁係咪要update部iphone?
又怕update iphone會冇禁襟用

珍珠宮

國民生產總值:39868

2018勳章

JudyJudyJudy 發表於 18-1-17 13:02
我係從未update過架,但最近發現whatsapp有d emoji睇唔到,但我whatsapp已經最update,咁係咪要update部iph ...

係ios要update先見到新嘅emoji

https://faq.whatsapp.com/en/iphone/20970463/?category=5245251

禁止訪問

國民生產總值:267

男爵府

lilypen 發表於 18-1-18 22:17
我之前都試過咁
最後係咪都係update iphone?

男爵府

Poyau 發表於 18-1-17 13:06
係ios要update先見到新嘅emoji

https://faq.whatsapp.com/en/iphone/20970463/?category=5245251
thanks

珍珠宮

國民生產總值:39868

2018勳章

JudyJudyJudy 發表於 18-1-19 10:03
thanks

welcome

大宅

國民生產總值:4353

2018勳章 15週年勳章

update左d電有冇倒水

男爵府

Mrs.Left 發表於 18-1-19 10:33
update左d電有冇倒水
我都想知呀,或者部機有冇變慢

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎