用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.80%

義工

自由講場 今日: 790|主題: 955389

菲臘牙科

男爵府

國民生產總值:5175

請問有冇媽咪帶小朋友去睇過啊,如果小朋友唔合作,佢地會唔會唔收?又或者用強硬手法按住佢喊住做啊?麻煩睇過的家長分亨下經歷

珍珠宮

國民生產總值:36091

回覆樓主:

應該唔會,睇case
如果真係唔合作都冇計
睇佢會唔會要小朋友做全身 麻醉
就轉介醫院做。

男爵府

國民生產總值:9058

jaja1984 發表於 18-1-17 13:25
請問有冇媽咪帶小朋友去睇過啊,如果小朋友唔合作,佢地會唔會唔收?又或者用強硬手法按住佢喊住做啊?麻煩 ...

我上次個女唔合作唔收,因佢照x-ray 時影唔到

男爵府

channba31 發表於 18-1-17 14:22
應該唔會,睇case
如果真係唔合作都冇計
睇佢會唔會要小朋友做全身 麻醉
網上見話佢地冇得做全身麻醉,唔知真定假,希望有過來人答下

男爵府

粒粒芝士 發表於 18-1-17 14:23
我上次個女唔合作唔收,因佢照x-ray 時影唔到
如照x-ray合作,補牙時唔合作又會點呢?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎