自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Monday789 發表於 18-1-17 17:09

今早剛續約。110x24, 回贈165x5, 惠康coupon500 + 150。 ...

和上年10月我續約時同價

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Monday789 發表於 18-1-18 20:11
ㄧ定要同佢講,你打算携號轉台。佢先會將你轉去另ㄧ組人,呢度先會有好offer!
...

我今日打去話終止服務,想携號轉台,咁佢話如果你要keep番個號碼,就要你轉台的電訊商聯絡佢地做,我cut咗就唔會keep得番個號碼,咁我咪話照cut囉,佢send咗我去終止服務部,果個重衰,問我係咪要cut form,係就寄俾你,之後就話俾過咁多offer你都唔用,係要2百幾蚊架,明明送平板你又唔要,要咗咪平囉,最終佢話冇其他架,105蚊個月,簽24個月,送500惠康卷,加聯想平板電腦,平均84蚊個月,唔會有其他,個人重一D禮貌都冇,都唔明點可以咁串,如果唔係我唔想麻煩,真係廢事激氣

大宅

iki 發表於 18-1-20 01:43
我今日打去話終止服務,想携號轉台,咁佢話如果你要keep番個號碼,就要你轉台的電訊商聯絡佢地做,我cut咗 ...

我朋友都續到我個plan。都係私樓。會唔會你棟樓入唔到其他供應商?否則無理由咁吋!!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Monday789 發表於 18-1-20 11:40
我朋友都續到我個plan。都係私樓。會唔會你棟樓入唔到其他供應商?否則無理由咁吋!!
...

我之前係冇來電顯示,想要嘅時侯俾佢㝽用咗個eye服務,佢話而家轉番普通都係要2百幾,焗住要繼續eye,你之前唔係eye千其唔好落坑

男爵府

carolwong168 發表於 18-1-18 18:50
好抵
妳是否HK$110係一條線同來電顯示和飛線呀!

大宅

拉姑 發表於 18-1-17 16:21
PCCW來信要求提前續約,我係用固網家居電話的,每月要HK$110要簽27個月,遲些到期一定要加至HK$128元,但我 ...

今日續約與你一樣

男爵府

anita0115 發表於 18-2-9 17:44
今日續約與你一樣
我終於都續咗!因村屋無得選擇,110每月,送200聖安娜,27個月

wcpcelia    發表於 18-2-13 08:57

大宅

Monday789 發表於 18-1-17 17:09

今早剛續約。110x24, 回贈165x5, 惠康coupon500 + 150。 ...

同我一樣, 要電話pm 我

首頁

尾頁

跳至