用戶登入

找回密碼 | 註冊

25oC.75%

義工

自由講場 今日: 3496|主題: 955670

跳至
曾志偉開記招講強姦傳聞  

大宅

國民生產總值:1068

依家蘋x facebook有live睇, 佢隔離個律師笑到咁衰既

水晶宮

國民生產總值:64017

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

開咩都無用,有幾多人信佢。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

chowqv 發表於 18-1-17 16:49
開咩都無用,有幾多人信佢。
不設問答環節, 淨係讀聲明, 開黎做咩

大宅

國民生產總值:4012

回覆樓主:

個女係傻,根本就無得發圍

子爵府

國民生產總值:13827

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實係邊2個人做的?
ToBy GiNNy VinCent

男爵府

國民生產總值:6736

回覆樓主:

身無屎,就唔怕人地問。
之前有傳聞話佢以前做導演,有場強姦戲,佢真係戲假情真,女角之後再無拍戲。
以D偽人,經常話自己好善樂施,私底下卻是兩回事。

侯爵府

國民生產總值:24455

畀面勳章

回覆樓主

真的假不了,吾信佢!

侯爵府

國民生產總值:23144

狗年勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

回覆樓主

記招,只係擺姿態啫

大宅

回覆樓主:

補返張相 個律師笑得好開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3785

人地對家教母咁實牙實刷話收律師信都唔驚喎
加上獎門人既態度...
肯定擠牙膏式爆出黎
好似蛋公司當年咁
阿嬌批相一出就否認相中人係佢又話移花接木
後尾先爆哂出黎搞到收唔到科..........

不過呢, 阿嬌個case就慘d
男歡女愛你情我願都俾人揚出黎
而家唔同喎, 講緊強姦, 刑事呀...

小二!!!黎多2客花生!!!

水晶宮

國民生產總值:66283

開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

lulumelody 發表於 18-1-17 16:54
身無屎,就唔怕人地問。
之前有傳聞話佢以前做導演,有場強姦戲,佢真係戲假情真,女角之後再無拍戲。
以D ...

之前youtube都有講,女角係余xx

男爵府

國民生產總值:6736

回覆樓主:

講真,事隔多年,除非藍去報案,但藍现在精神狀況應該不會。

大宅

lulumelody 發表於 18-1-17 16:54
身無屎,就唔怕人地問。
以D ...
唔好亂講呀, 個律師岩岩先兇完人話轉載不實消息犯法, 叫人要del曬d誹謗super既文字

伯爵府

國民生產總值:15925

回覆樓主:

恰受害人唔敢出嚟指證,信不信由你,反正我信了。

珍珠宮

國民生產總值:31368

2018勳章

珍珠宮

國民生產總值:35104

回覆樓主:

點解係香港開記招?返大6嘛

大宅

國民生產總值:1870

回覆樓主

年代久远告佢唔入 梗系话人捏造了 我绝对信女方

伯爵府

國民生產總值:15634

2018勳章

Doublefour 發表於 18-1-17 16:53
個女係傻,根本就無得發圍
佢蝦人地冇反抗能力, 做場SHOW出嚟. 冇正冇句, 得藍小姐一把口, 大哥又瓜左, 佢講咩都得架啦!

鄧大哥都係賤人

琥珀宮

國民生產總值:184844

狗年勳章 畀面勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

sitjaiii 發表於 18-1-17 16:41
依家蘋x facebook有live睇, 佢隔離個律師笑到咁衰既

寶石宮

國民生產總值:272007

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎