自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

余倩x 當年拍嗰套戲叫「安樂戰場」,
導演係曾智X,
劇情講余倩x 比個軍人(臨時演員)強暴,
因為演得太迫真,
所以之後爆喊,
不是真正強姦(更加不是被曾智x 強姦!) 。
係啲大陸轉貼網頁亂吹!

以曾Xx 的名氣應該大把女人埋身吧,
應該唔駛做啲咁嘅事卦.....
如果説佢哋組炮兵團可能性或者大啲...

男爵府

toffeechoco 發表於 18-1-18 00:39
無證無據唔會將一個咁嚴重既指控加諸喺任何人身上, 即使佢有幾衰格幾咸濕幾乞人憎..

嗰段片有出名字既都係 ...

大陸誹謗無皇管 , 刻意做佢,二次創作 ,爆佢個名.
但唔代表第一次是假.只是香港唔可以開名 , 唔係會被告誹謗.

男爵府

edunpx 發表於 18-1-17 17:33
我睇亞蕭生講,https://www.youtube.com/watch?v=x74cFUvqSho
藍XX單嘢應該唔係曾XX做,

你應該聽錯 . 睇下厘個分析

https://youtu.be/XNgVsZ5DFcA

男爵府

回覆 fdfk 的帖子

"實在是全香港最靚"

唏噓! 可憐!

子爵府

ricecooking 發表於 18-1-17 19:02
記得大約20年前睇嗰啲八卦雜誌已經有人爆料 ,話真正矮拍完戲入咗藍酒店房,叫定班兄弟喺出面門口聽,矮專 ...

呢篇報導我都有印象,呢幾日都響我腦海中不停浮現。

我好深印象係文末寫男問女舒唔舒服,

女嘅就迷糊哋答舒服⋯⋯

果時細個唔明報導寫緊咩,

大個左就明白個意思覺得好噁心。

但真係唔記得左係雜誌度睇到,

更新: 有jm 答左出處係忽周

男爵府

edunpx 發表於 18-1-17 17:33
我睇亞蕭生講,https://www.youtube.com/watch?v=x74cFUvqSho
藍XX單嘢應該唔係曾XX做,

唔係啵,你有冇仔細聽清吖?蕭生分析左藍比人強係去新加坡探班兼客串,得一套戲,主角係五虎,導演曾志偉,蕭生列曬所有人名,得曾志偉嫌疑最大,當然蕭生唔可以實牙實齒話係曾志偉,但答案已經呼之欲出。

男爵府

ice_blue 發表於 18-1-17 18:48
當年有說8婆飛機場因為妒忌, 有份玩靚絕5台山

如果係, 8婆都會有報應

8婆飛機場邊個?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果當年爆出黎,可信程度會大好多,都咁多年,藍既精神狀況又唔多好,同埋佢用過咁多精神科藥物,呢D藥物係會對腦部有影響,我以前食過抗情緒藥,食左年半左右,個年半D記憶好似空白左咁而家先爆出係”曾”,覺得有疑點

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

woodpecker 發表於 18-1-17 20:15
唔係喎,應該係佢為求強姦戲女演員表現逼真,叫男演員夾硬黎,唔好就住就住。 至於有無真係姦,我唔知, ...
呢度我估好多人都誤會左,係強姦前段個度係真做,即係扯爛衫個PART,之後埋牙鏡頭都無。。。
但扯爛衫個PART都幾爆力下,真係無就住就住,對方又係鬼佬。。。所以事後余話整到佢好多瘀痕

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主

係咪有獎問答遊戲?

水晶宮

回覆樓主

不敢妄下評論。只能說廿幾年前的娛樂圈咁多「勢力人仕」,係都唔出奇
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

sizzlers 發表於 18-1-17 22:09
我都覺得係,一隻手掌拍唔響,係真性侵嘅無理由咁多年依家先揚出嚟,咸濕攪唔少女就肯定架喇,但唔多唔少 ...

呢個就係我信佢原因,有人話佢醜樣,點會有女人會自動埋身,大把男人無樣無錢,一樣有女人埋身啦!仲要佢係出名藝人,想上位嘅女星當然會想搵個人幫自己一把啦!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

吾信

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

好討厭呢件冬瓜

公爵府

回覆樓主:

曾咸濕 我信 ,但老強我只能信3成 ,同埋除左劉+零單野佢企出黎撐之外 ,有女藝人偷拍佢都發動藝人出黎撐,我覺得佢係有情有義既人 ,以佢地位 ,要女人唔使老強

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔信!

大宅

回覆樓主

吾講藍x英呢單野,模特兒教母韓女士都控訴佢,人地都70歲做咩屈佢?佢話吾怕曾告,佢係咩人格,大家心知啦。

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 fdfk 的帖子

你睇果段係2013年發布,藍小姐係2013年做訪問,我睇果段係2018年,

蕭生話佢睇過段原裝片,唔係

曾XX,

大宅

回覆樓主

點解宜家D 受害者個個都唔肯企出黎告人?網絡公審係唔應該。
話時話
蕭生話當年應該係套"五虎之決裂"既人。等食花生。

首頁

尾頁

跳至