用戶登入

找回密碼 | 註冊

25oC.75%

義工

二手市場 今日: 861|主題: 2310729

[玩具書本] 售 全新 英國My Awesome Book硬皮書

大宅

國民生產總值:2638

英國作品
《My Awesome Book硬皮書》

要小朋友專心學習真係唔容易,如果書本上嘅設計特別啲、圖畫靚啲,自然就可以吸引到小朋友嘅注意力啦!英國著名插畫師Dawn Machell呢2本學習書嘅設計就肯定可以提高小朋友對學習嘅興趣喇

@書中縷空設計,可以吸引小朋友翻書
@突顯字母及數字嘅形狀,令加深小朋友嘅記憶
@插畫超可愛、顏色鮮艷,提升小朋友嘅閱讀興趣
@插畫加上相關英文字,幫助小朋友學習詞彙
@硬皮設計,耐用耐翻

一套2本:A-Z 、1-20
尺寸:高27cm x 寛23cm x 厚3cm

**預訂款**到貨日期:二月上旬
有興趣請到Facebook留言啦

歡迎參觀本小店Facebook page
本小店小本經營, 請多多支持, 謝謝
http://www.facebook.com/snowmanmami/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
第二胎,又係仔
好擔心一湊二..
順產後傷口爆了,求私家醫生鏠針
開刀後邊隻去疤好用?

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎