用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.87%

義工

自由講場 今日: 4769|主題: 955910

邊度仲有舊式影樓

男爵府

國民生產總值:9686

想試吓影吓舊式家庭相,邊度仲有舊式影樓呀?謝謝

珍珠宮

國民生產總值:40340

2018勳章

skac 發表於 18-1-17 19:58

美姿華

https://topick.hket.com/article/962442/%E9%82%A3%E5%8B%95%E4%BA%BA%E6%99%82%E5%85%89%20%20%20%20%20%E5%8D%8A%E4%B8%96%E7%B4%80%E5%BD%B1%E6%A8%93%E7%95%99%E4%BD%8F%E5%85%89%E5%BD%B1%E4%BA%BA%E6%83%85

男爵府

國民生產總值:9105

彩虹村

侯爵府

國民生產總值:22890

回覆樓主:

青山道,新新

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

國民生產總值:33853

2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2017媽媽節

Poyau 發表於 18-1-17 20:40
美姿華

https://topick.hket.com/article/962442/%E9%82%A3%E5%8B%95%E4%BA%BA%E6%99%82%E5%85%89%20%20% ...

我細個影學生相

子爵府

國民生產總值:10925

2018勳章

我想補一幅婚紗照

子爵府

國民生產總值:10095

2018勳章 開心吸收勳章 2017媽媽節

回覆樓主

佐敦尖尖

珍珠宮

2018勳章

karenlyk 發表於 18-1-17 21:02
我細個影學生相

太好仍然係到 我影學生相嗰啲無哂啦

男爵府

Poyau 發表於 18-1-17 20:40
美姿華

https://topick.hket.com/article/962442/%E9%82%A3%E5%8B%95%E4%BA%BA%E6%99%82%E5%85%89%20%20% ...

15年的報導,現在仍有嗎??

男爵府

國民生產總值:7352

CWB 玫瑰(個名大約係咁), sogo對面大廈(許留山上面大廈)

珍珠宮

2018勳章

skac 發表於 18-1-18 00:18
15年的報導,現在仍有嗎??

見fb有聯絡資料又有更新 應該營業中

https://www.facebook.com/美姿華攝影室懷舊影樓-1964年開業-389903701190704/

男爵府

國民生產總值:8472

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

Poyau 發表於 18-1-18 01:03
見fb有聯絡資料又有更新 應該營業中

https://www.facebook.com/美姿華攝影室懷舊影樓-1964年開業-3899037 ...

肯定有開,今個月睇電視有介紹過呢間老店

珍珠宮

2018勳章

blythe_baby 發表於 18-1-18 02:00
肯定有開,今個月睇電視有介紹過呢間老店

咁就好

男爵府

Poyau 發表於 18-1-18 02:29
咁就好

謝謝大家資料

珍珠宮

2018勳章

skac 發表於 18-1-18 09:41
謝謝大家資料

不用客氣

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎