自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

煲劇

子爵府

2024年龍年勳章

Lhin 發表於 18-1-17 22:07
好悶, 提早咗辭工,而家在家,半日做家務,之後好悶

亞仔讀中學,又唔駛點跟,如果唔係安排咗三月尾去旅 ...
我就好享受冇返工嘅日子喎,可能我鐘意靜,屋企人個個返工返學嘅時候就係我天地,返工冇時間學嘅嘢,依家可以隨時安排一D興趣班俾自己,好充實,仲忙過返工,又可瞓晏覺,幾好㗎喎

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

可以訓到自然醒,好幸福
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Lhin 發表於 18-1-18 07:43
早晨!各位JM,

好似浪費時間

公園做運動有益身心健康

水晶宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

係架
吾返工响屋企坐又無聊又無錢

我都抖左半个月
下星期再返工

禁止訪問

回覆樓主

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 山吹 的帖子

反而我想做嘢

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 alicialee1210 的帖子

七點幾起身,之後找節目

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆 Lhin 的帖子

天氣咁好, 落街跑下步, 慢跑, 好舒服的

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

三月去邊旅行?學果個地方的語言,上網學

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Lhin 發表於 18-1-18 09:57
回覆 alicialee1210 的帖子

七點幾起身,之後找節目

訓晏d
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

年近歲晚……唔介意可以揾家助做……有$150個鐘,洗洗刷刷……唔須要咩特別
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

禁止訪問

2018父親節勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 firstfirst 的帖子

吃咗早餐,行咗一個圈

子爵府

回覆樓主:

行下山唔洗錢又健康

侯爵府