用戶登入

找回密碼 | 註冊

13oC.96%

義工

湊B百科 今日: 3|主題: 2483

有冇人用緊HugXXX學習褲?

複式洋房

國民生產總值:101

N班指定話要b女返學果陣用佢~本身未用過~同埋b女皮膚都有小小敏感底~有冇媽媽俾bb用緊呢隻? 敏感底用唔用得?

王國熱話
請問mini halzan內袋
超七水晶
香港珠寶展 / 香港珠寶購物展
老公給我的生b獎勵(emoji) Rolex

侯爵府

國民生產總值:24484

Jillerstar 發表於 18-1-17 22:10
N班指定話要b女返學果陣用佢~本身未用過~同埋b女皮膚都有小小敏感底~有冇媽媽俾bb用緊呢隻? 敏感底用唔用得 ...
呢隻好用,我女轉褲就開始用,用到戒片。敏感唔敏感好難講,要試過先知。

別墅

國民生產總值:602

用得呀, 我果間都係咁講, 咁我見阿仔轉左之後又冇特別呀, 返左唔到半年已經戒左, 之後日頭唔洗著學習褲喇!

公爵府

國民生產總值:27439

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

我都覺得唔錯吖,夠方便

複式洋房

國民生產總值:124

真係架? 又會咁搞笑指定要用某隻牌子咁?

複式洋房

EstrellaDamm 發表於 18-1-18 13:53
呢隻好用,我女轉褲就開始用,用到戒片。敏感唔敏感好難講,要試過先知。 ...
咁都好d...希望佢唔會敏感啦...有冇jm小朋友用依隻試過敏感呀?

複式洋房

bonnyyuyu 發表於 18-1-18 22:10
真係架? 又會咁搞笑指定要用某隻牌子咁?
係囉, 我都唔明, 不過又唔敢問, 驚學校覺得我麻煩...

侯爵府

國民生產總值:24944

回覆樓主

我唔明點解要統一用呢個牌子,係咪學校統一幫你地買?

別墅

國民生產總值:598

好多間都會有規定嫁! 我之前有問點解,原來係因為統一左佢地姨姨幫小朋友換會好快,同埋個魔術貼方便佢地唔洗除褲咁換,

複式洋房

國民生產總值:361

我隻豬本身用緊…試過兩包H牌褲仔係用佢少左紅petpet

複式洋房

多謝大家~ 咁我都放心幫佢轉~

複式洋房

國民生產總值:320

我阿女用到兩邊大脾位損左, 唔敢再用, 不過阿女係肥脾

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎