用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.78%

義工

今日: 0|主題: 4140

有無媽媽買過麥盧卡蜂蜜俾小朋友食?

複式洋房

國民生產總值:480

有無媽媽買過麥盧卡蜂蜜俾小朋友食?效果如何?有無外國網站買會比較平?會長時間俾小朋友食嘛?

複式洋房

國民生產總值:298

ashleyroom 發表於 18-1-17 22:38
有無媽媽買過麥盧卡蜂蜜俾小朋友食?效果如何?有無外國網站買會比較平?會長時間俾小朋友食嘛?
...

我係I herb買、比香港買平好多!已食咗大半年、不是日日食的、但未見有咩效果

複式洋房

Tsangchiu 發表於 18-1-19 08:40
我係I herb買、比香港買平好多!已食咗大半年、不是日日食的、但未見有咩效果
...

請問你買幾錢啊?你食邊一隻,同埋你本身想改善咩?

複式洋房

回覆樓主

小朋友k1、常常都病、諗住食咗可增強抵抗力、但食咗都係一個月會病一次

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

回覆樓主

特價時買、大約$200

複式洋房

Tsangchiu 發表於 18-1-19 14:18
特價時買、大約$200

真係好平喎!我係hk買10+要600幾一樽

複式洋房

Tsangchiu 發表於 18-1-19 14:18
特價時買、大約$200

我唔係買呢隻啊,我買峰蜜個隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:484

Tsangchiu 發表於 18-1-19 14:15
小朋友k1、常常都病、諗住食咗可增強抵抗力、但食咗都係一個月會病一次

...

我小朋友都係一個月病一次,好想知點樣增強抵抗力

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎