用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.89%

義工

今日: 186|主題: 59624

跳至
有無媽媽系睇劉佩琪呀?

複式洋房

國民生產總值:166

有無媽媽系睇劉佩琪呀?
知唔知佢接生好唔好?可唔可以分享下?

複式洋房

國民生產總值:489

babymonchu 發表於 18-1-17 23:23
有無媽媽系睇劉佩琪呀?

我搵劉醫生產檢和開刀,手勢好好,好細心(emoji)

洋房

國民生產總值:70

Wendyanb 發表於 18-1-18 00:16

想問下……劉醫生開刀幾錢呀? thank you

複式洋房

Wendyanb 發表於 18-1-18 00:16

我都想問劉dr.開刀幾錢呀?
我有考慮系浸會生!

大宅

國民生產總值:1259

回覆樓主:

我只係搵劉醫生做產檢,無搵佢接生,我係政府醫院生,但係佢都好細心,好好,去睇醫生好似去搵朋友傾計咁
以我所知,係唔同嘅私家醫院生嘅醫生費都唔同,你可以打去診所問下

複式洋房

salinasa 發表於 18-1-18 15:11
我只係搵劉醫生做產檢,無搵佢接生,我係政府醫院生,但係佢都好細心,好好,去睇醫生好似去搵朋友傾計咁 : ...

我嚟緊都會睇劉e生呀!見到都好多好評,之前睇王凝可能佢太忙,我覺得有點求其,乜都叫我上網睇資料(emoji)

男爵府

國民生產總值:8686

熱血勳章 好媽媽勳章

babymonchu 發表於 18-1-17 23:23
有無媽媽系睇劉佩琪呀?
我係搵佢做產檢..佢好有耐性..同埋都好NICE...佢知我政府生都唔會態度唔好....$880/次仲有埋4D 同DVD..都算平...不過預左要等個幾鐘

FB體驗帳戶

國民生產總值:33

回覆樓主

琴日我都睇完佢睇照聲波,劉醫生佢好細心又nice,我老公問埋的無聊問題,佢都好有耐性答!價錢我覺得仲好實惠,比起之前千幾蚊一次產檢,劉醫生佢的耐性同態度,絕對超值

複式洋房

國民生產總值:140

回覆樓主

我都係睇劉醫生(順產), 佢細心同nice, 有問必答, 有2次我無啦啦出血,即刻call 姑娘,劉醫生都咇到時間見一見我, 見完佢後即刻放心晒!

複式洋房

國民生產總值:140

回覆樓主

我都係睇劉醫生(順產), 佢細心同nice, 有問必答, 有2次我無啦啦出血,即刻call 姑娘,劉醫生都咇到時間見一見我, 見完佢後即刻放心晒!

複式洋房

Jtam0804 發表於 18-1-18 00:58
想問下……劉醫生開刀幾錢呀? thank you

睇下你揀邊間醫院,唔同醫院唔同價錢,主要係醫生費唔同,我在聖保祿生,醫生費會貴d, 麻醉師係醫生費3成,我join package的,唔計我擇時辰的錢,連埋阿b出世做埋聽力測試和代謝病檢查,7萬5左右

複式洋房

babymonchu 發表於 18-1-18 09:51
我都想問劉dr.開刀幾錢呀?
我有考慮系浸會生!

浸會醫生費平d,不過18年好似加左價的,麻醉師係醫生費的3成,我在聖保祿生,我join package的,唔計擇時辰的錢,計埋劉醫生同兒科巡房,阿b出世做埋聽力測試同代謝病檢查,大概7萬5左右

複式洋房

國民生產總值:230

回覆 babymonchu 的帖子

我反而睇劉醫生佢都好似太忙, 我去過2次, 2次約左都要等2個鐘, 啲男士又唔會讓下位俾大肚婆坐
同埋劉醫生照得唔夠細心, 有啲位照得唔係好清楚, 佢叫我下次再去照飲多啲水,
我問要唔要我而家即刻出去飲啲水等等再CHECK, 佢都話唔使, 下次先再照

之後我轉左王醫生, 佢雖然講野好急, 但細心好多, 有次阿B位置唔好, 佢叫我出去行下飲下水先再入去照, 照到清楚為止。

不過王醫生係貴過劉醫生好多, 同埋相係PRINT係A4紙, 不過環境同態度我都會揀王醫生

複式洋房

xeniayuen 發表於 18-1-18 16:43
我係搵佢做產檢..佢好有耐性..同埋都好NICE...佢知我政府生都唔會態度唔好....$880/次仲有埋4D 同DVD..都算 ...

我嚟緊29號睇呀!
打去啲姑娘都好好,好有禮貌

複式洋房

Wendyanb 發表於 18-1-19 11:14
浸會醫生費平d,不過18年好似加左價的,麻醉師係醫生費的3成,我在聖保祿生,我join package的,唔計擇時辰 ...

咁如果我想搵劉e生接生,系咪問姑娘費用,之後再打去浸會婦產科問咁呀?

複式洋房

dorothyxxx 發表於 18-1-19 11:23
回覆 babymonchu 的帖子

我反而睇劉醫生佢都好似太忙, 我去過2次, 2次約左都要等2個鐘, 啲男士又唔會讓下 ...

(emoji)(emoji)我上次睇王e生同你睇劉e生一樣,就系等左2個幾鐘,佢一次睇2個,問佢問題全部叫我上網睇,因為我第一胎,好多嘢唔了解,所以先想轉過細心啲,同無咁趕(emoji)

大宅

國民生產總值:1408

2018勳章

我兩胎都係劉醫生開刀,傷口細復原都好快,有個朋友搵劉醫生順產, 話生產時老公睇到醫生喺bb個頭搓下搓下咁, 最後唔使剪又冇裂開唔使縫針,兩日就出院!超勁

複式洋房

mamaocean 發表於 18-1-19 15:19
我兩胎都係劉醫生開刀,傷口細復原都好快,有個朋友搵劉醫生順產, 話生產時老公睇到醫生喺bb個頭搓下搓下 ...

好多謝你呀,我都系想搵劉e生開刀架!
你系浸會?
收費total 幾多呀?

大宅

國民生產總值:1408

2018勳章

babymonchu 發表於 18-1-19 15:55
好多謝你呀,我都系想搵劉e生開刀架!
你系浸會?
收費total 幾多呀?
浸會醫院4日3夜六萬五埋單

複式洋房

國民生產總值:262

mamaocean 發表於 18-1-19 15:19
我兩胎都係劉醫生開刀,傷口細復原都好快,有個朋友搵劉醫生順產, 話生產時老公睇到醫生喺bb個頭搓下搓下 ...

我二月都會搵劉醫生開刀呀,想問下係咪連針連7層? 大約幾多日傷口唔痛? thanks

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎