影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Smallraindrop 發表於 18-1-20 16:46
我從來都唔Buy Lee 條女既
成日話佢講野叻,講真咪又係比一包
輸左比錢囉

呢到好多人buy佢,我唔係其一

珍珠宮

無大家講個D咁醜聞咁勁爆,但細個聽人講梅姑姑暗戀民間特首,我一直都覺得係真的。睇佢地同台時的互動,梅姑姑的眼神充滿愛。

伯爵府

camanbi 發表於 18-1-20 14:14
嘩終於追晒@@!我都想知當年閃卡仲有邊d女星!楊千fa都有份勁o咀。。。陳冠a食親都多數無咩身材。。
...

都好似係,佢百支有但好假,大家覺唔覺

翡翠宮

stagea 發表於 18-1-20 16:59
呢到好多人buy佢,我唔係其一

唔理佢地啦,各有所好

我真係無辦法欣賞這個女人

大宅

Yukina 發表於 18-1-19 22:10
回覆 siuying705 的帖子

咁人哋個女 未成年加賣咗個處,同少爺玩真情,玩純情加玩出人命,咪擁有依家咁多 ...

究竟nana 同少爺點開始?又會分手既?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Smallraindrop 發表於 18-1-20 17:03
唔理佢地啦,各有所好

我真係無辦法欣賞這個女人

無乜人有新野爆既

伯爵府

Smallraindrop 發表於 18-1-20 16:23
成蟲賤全世界華人都知咁制
做得佢女主角都同佢訓過啦(無論被迫定自願,佢地走得甩咩)
豬皮都係啦

女主角遍佈中港台,蟲勢力真係好大

琥珀宮

tredd 發表於 18-1-20 14:12
咁大流同紅顔係咪堅分手呢?聽過其實係因為澳門單野要將d家產擺好位,所以先扮鬧翻
...

咁就真係唔知,睇下有無人知

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mrschocolate 發表於 18-1-20 17:01
無大家講個D咁醜聞咁勁爆,但細個聽人講梅姑姑暗戀民間特首,我一直都覺得係真的。睇佢地同台時的互動,梅 ...

係真啦,其實好多人都知架。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主

好似冇咩猛料咁了

翡翠宮

stagea 發表於 18-1-20 17:08
無乜人有新野爆既

緣盡了

翡翠宮

my005 發表於 18-1-20 17:09
係真啦,其實好多人都知架。

但華Dee好似鍾意Gigi 關喎

子爵府

回覆樓主:

差唔多啦,96頁,要爆都爆哂。

伯爵府

回覆樓主:

有無鬼后同導演老公d料,佢老公仲有無偷食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Smallraindrop 發表於 18-1-20 17:12

係呀,華仔仲鍾意過5x蓮添﹗不過就係唔鍾意天后,只係天后鍾意佢囉。

如果我係男,我都鍾意貓眼關啦。

2X年前見過關真人,連我係女人都唔眨眼啦﹗

而梅,有親人見過,當時仲係啱啱選新秀,佢未得冠軍時,棚牙,真係好............

個樣亦唔係出色,不過佢身型好,有義氣囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Smallraindrop 發表於 18-1-20 17:12

朋友果隻啫!
放下自在

男爵府

Lindytiger 發表於 18-1-20 15:16
有單係N 年前, 係某個類似ball 既場合,阿力同肥姑在場遇到某小花,肥姑當住咁多人面前掌左個女仔2把,叫佢 ...

有無提示?
邊位小花呀

大宅

Reema 發表於 18-1-18 14:55
回覆 AC117 的帖子

哩單係堅, 朋友係當值護士......

好恐怖,想像唔到人獸 咁主角係牙肉定係人瑞

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Smallraindrop 發表於 18-1-19 11:39

當年紅極一時既Edit 同女星相呀

噢,明白了。感謝

一晚冇睇就由55去到96頁 追死我喇

首頁

尾頁

跳至