用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.79%

義工

夫婦情感 今日: 43|主題: 38219

時間會幫你做決定

別墅

國民生產總值:681

今年係小妹踏入三十之年。
兩年前,以為自己無左呢個男人會死。
兩年前,好憎未來奶奶不停既介入。介入我地既關係,將來,甚至於性生活,全部都關佢事。
兩年前,我相信時間會幫我做決定,雖然我痛得死去活來。
兩年後,呢個男人係我心目中變得可無。
兩年後,我滿眼都係呢個男人既懦弱,缺點
兩年後,雖然呢個未來奶奶好霸道,但感激佢有兩次幫我男朋友睇孫,而我男朋友過黎照顧我。
兩年後,時間真的幫我做決定了。

今年其實好特別,今年我轉公司,做得好開心。
放假都會同朋友行山,嘻嘻哈哈。
今年我發覺另我開心既事情有好多,唔開心既事情縮小,亦同朋友,家人間停止左呢個男人既話題。

女人三十,其實都唔係咁難過。

王國熱話
生日會攝影師價錢
搞生日會
sheep party production 用後感
想找荃灣區生日會場地

男爵府

國民生產總值:6858

回覆樓主:

即係分左手?

大宅

國民生產總值:4232

時間真的幫我做決定了<<< 認同

無論好與壞,時間總會過去的 ,
淡化不愉快,珍惜快樂的,把握喜歡的事。

很多充滿希望的明天 ! 加油 !

禁止訪問

國民生產總值:267

大宅

國民生產總值:1617

回覆樓主:

複式洋房

國民生產總值:479

回覆樓主

樓主(emoji)(emoji)
我都同我男朋友有d問題
都關於將來,相處上既問題
我都係痛過好多次
我一直都好堅強 幾乎唔會喊
但我因爲佢 喊左好多次
無論係佢既朋友面前 定坐緊巴士
我差不多都心死了
時間幫我做決定 講得好岩!

侯爵府

國民生產總值:20034

2018勳章

人生唔係只得愛情,仲有親情友情

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎