用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.89%

義工

湊B百科 今日: 22|主題: 2475

深水埗媽媽注意⚠️有藥房買有問題尿片

複式洋房

國民生產總值:177

C6係有間叫TS既藥房買左包有問題既尿片,尿線已經變左色,冇出產日期,唔敢比BB用🙈🙈大家留意!

王國熱話
開刀後幾時睇中醫調理
第一胎只有工人冇陪月攪得掂?
坐月會影響餵奶嗎?
第一胎⋯掙扎緊請陪月定月子餐好

複式洋房

國民生產總值:323

多謝報料! 大家去藥秀買真係要小心D, 我聽好多媽媽講買到假奶粉添

複式洋房

國民生產總值:143

呢間鋪頭有冇其他分店架?
買比BB食同用既野,真係要小心睇清楚

公爵府

國民生產總值:27349

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

唔系掛 多謝報料

侯爵府

國民生產總值:24856

回覆樓主

少去藥房買尿片,不過會去藥房買奶粉,睇來都要留心D了。

大宅

國民生產總值:2105

回覆樓主

揀有正貨標籤的藥房買⋯
我c6去過一間,佢話如果即刻搣反個中西藥房嘅標籤佢回收就可以平$10⋯我估佢係真行貨同其他貨混合賣,所以要返個標籤重用,最後我c6冇買到就走咗,都唔知佢俾我地嗰件係唔係真的

大宅

國民生產總值:1471

回覆樓主:

TS藥房位置係邊到??我尋日都係深水步藥房買左,但唔知係唔係我買果間~

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎