鐘點工人

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想問大家有無用開既家居清潔姐姐好介紹呀?就黎新年我同我老公都唔得閒執下間屋,再唔執新年都唔知點算。
我上網搵過好多間好多間都加晒價,好貴呀
我有朋友叫我試下用OKSIR 果個APP,佢話佢呢幾日用都無加價。
我想問有無人用過呢個APP?好唔好用?係咪真係無加價呀,因為我都仲未DOWN
要填D個人資料,所以想知清楚岩用先DOWN
有無JM用過可以分享下!

複式洋房

回覆 macytam430 的帖子

現在加都唔算多啦,遲 d 仲多呀,快 d 搵啦

洋房

回覆 yeeyee003 的帖子

你有無好介紹呀?我聽個FD話呢個APP唔加價,但又唔知好唔好用。唉,有好介紹PM個電話比我呀,唔該晒你呀!

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

我都想搵呀

大宅

回覆樓主:

鐘點工人
你好,請問地區,Pm

洋房

回覆 IHateSummer 的帖子

搵又唔係難搵既,係個個都加價,加得咁多。我想搵D平民少少既就好難啦!

民房

How much for 1hr?

洋房

回覆 PeterWong_FB 的帖子

i don't know also. i just know that oksir app is charging 330 per 3 hrs. i still think expensive.i want to know the market price too, can decide use which one.

民房

Thank for information, I will study it.

洋房

回覆 PeterWong_FB 的帖子

Welcome la. If you have any good price pls tell me also.

大宅

Dear All,
Actually, year end cleaning service cost had already increased to HK$140/ hr which announced on newspaper/ TV news by end of lasy year.

大宅

macytam430 發表於 18-1-18 11:49
我想問大家有無用開既家居清潔姐姐好介紹呀?就黎新年我同我老公都唔得閒執下間屋,再唔執新年都唔知點算。
...
搵Agency 價錢唔加,但要比agency fee, 其實都係一樣、計落仲唔著數,得益祇是比咗agency!錢銀直接落在清潔姐姐袋,清潔姐姐仲幫你落力啦!

複式洋房

樓主,你其實想搵咩價錢架,平定議好難講,我自己都是做家務助理,如你仲有興趣搵我地可以 pm 傾

子爵府

macytam430 發表於 18-1-19 09:55
回覆 IHateSummer 的帖子

搵又唔係難搵既,係個個都加價,加得咁多。我想搵D平民少少既就好難啦!

樓主,請問你是返工365天? 沒假期?
如果想比少D$,兩公婆找半天(3 - 4小時),有小朋友,可以一齊做。

一方面,節省$
二方面,身教(小朋友)
三方面,當做運動 + 增加一家人的感情。

去年,我也要求我兩位小朋友(5 和8歲)負責擦地板/抹地板,他們不知多高興。

大宅

macytam430 發表於 18-1-18 11:49
...

請問請咗人未呢?

洋房

回覆 fong0125 的帖子

OH...it mean that app is really cheap

大宅

macytam430 發表於 18-1-29 18:09
回覆 fong0125 的帖子

OH...it mean that app is really cheap
This is business skill, can’t said they are cheap.

首頁

尾頁

跳至