美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

近呢個幾月兩個月,不停咁出d細細粒既瘡,有濃頭。每日都10粒8粒,想死咁滯。有時去飲下10日中藥,好快見效,三4日已經退哂紅又平哂,
所以飲緊果兩個星期,真係皮膚滑滑。
但一飲完10日後,過第3,4日,就開始又慢慢出返。
但唔可以個個月咁飲法,所以想請教下,
有無皮膚醫生介紹? 最緊要有口啤信譽,想開始食a酸療程,
感謝各位幫忙~..

侯爵府

IGOKOO 發表於 18-1-18 20:50
近呢個幾月兩個月,不停咁出d細細粒既瘡,有濃頭。每日都10粒8粒,想死咁滯。有時去飲下10 ...

柴灣朱楚翹、佢會睇左你皮膚先決定開四環素定A酸比你。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

SaBB 發表於 18-1-18 20:58
柴灣朱楚翹、佢會睇左你皮膚先決定開四環素定A酸比你。

診金收費大約多少?
你有睇過嗎?

侯爵府

IGOKOO 發表於 18-1-18 21:05
診金收費大約多少?
你有睇過嗎?

我之前睇過但只食過四環素、只係一千多少少一個月。不清楚A酸診金連藥幾錢、好似有講過話要2千幾一個月、吾知有無加價、你可打去問下護士睇下肯吾肯話你知大約幾錢.

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

珍珠宮

回覆樓主:

但食a酸塊面勁乾喎,有男仔朋友去食四環素食到牙變軟,又傷肝,唔食又變反覆

大宅

cakii 發表於 18-1-18 21:53
但食a酸塊面勁乾喎,有男仔朋友去食四環素食到牙變軟,又傷肝,唔食又變反覆
...
我都聽過,同埋牙會變黃,所以都唔可以長期食...

珍珠宮

IGOKOO 發表於 18-1-18 22:04
我都聽過,同埋牙會變黃,所以都唔可以長期食...

係呀,佢食到咁就開始驚,因為佢都好後生,後尾去做d treatment,最近見返佢係好好多嘅

首頁

尾頁

跳至