論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

nemrak 發表於 18-1-20 20:52
多謝

你都知d工人唔帶腦返工!其實十幾日前懷疑因佢亂餵野我貓食搞到我貓一日嘔十次又要去獸醫打左 ...

要炒,照顧動物都甘,慘過貓貓自己係屋企都吾會搞成甘bb既話真係不敢想像

大宅

回覆樓主

平心而言,鐵線勾到貓,工人不是特意虐待。貓貓肯入佢房 跳上跳下,可能也喜歡她。

(上星期,我姐姐感冒,隻貓跳上佢床,上佢身,幫佢按摩,好 sweet;我老公 唔鍾意貓,d貓唔會埋佢身的。)

以後要多注意安全,提醒佢囉...

男爵府

hashtag旅遊勳章

fishchow 發表於 18-1-21 00:32
平心而言,鐵線勾到貓,工人不是特意虐待。貓貓肯入佢房 跳上跳下,可能也喜歡她。

(上星期,我姐姐感冒 ...

其實不是鐵線勾到,是鐵片斬落貓尾!如果好小心放好條梯就不會出意外(我之前已提過她不要就咁把梯挨放牆度)。她不是刻意但她也要負責任

我說十幾日前亂餵野我貓食令佢一日嘔十次,我之前已同過她講她只能俾乾糧,又唔聽。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

今日貓貓點呀? 仲有無血水? 傷口乾未?

男爵府

hashtag旅遊勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-21 08:42
今日貓貓點呀? 仲有無血水? 傷口乾未?

多謝關心呀jm,傷口貌似乾了,感恩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

nemrak 發表於 18-1-21 10:47
多謝關心呀jm,傷口貌似乾了,感恩

傷口乾, 就好快好了。

首頁

尾頁

跳至