夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

盆骨腰痛1年 , 非一般痛 , 隔日針灸加物理治療 ! 令我諗埋左一邊 ! 最近中醫日日熱敷用藥油查先有用 , 位置唔就手 , 日日叫老公查幾分鍾 , 又求又哦10世都唔會幫你 , 有時佢話個位肉酸唔想查 ! 有空檔就次次話等個女訓左先 , 最後佢訓左 ! 感覺唔想理, 我痛我事 , 唔開心 , 有冇人開解我 ! 佢一直話返工好攰我唔體諒佢 ! 我日日講我好想好得返 , 唔就手先叫你 , 今日我個妹話幫我查我好感動 ! 2歲半女女日日都話幫手 , 知道我有事唔洗我抱 , 日日說媽媽你快啲好返就抱到我 , 唔好唔開心 ! 我終於明邊個最錫我 !

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好介意我咁講, 你c6點解好似好嫌棄你咁既? 你地平時關係好差架?
盤骨有幾肉酸呀?
搽下藥油都咁嫌棄, 佢點做人老公
或者呢段時間返娘家抖下先, 反正妹妹肯幫你
到你c6有咁既一日要人幫, 你都唔好幫佢, 等佢知道有幾難受, 先有機會轉變

已刪除用户

回覆樓主:

水晶宮

手楂成權頭, 藥油塗於虎口位, 用虎口位自己塗~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫仔女得唔得呀? 換著係我老公應該都唔想幫我,佢係好憎lotion 類野,唔鍾意隻手油林林,可能佢真係有潔癖呢,大家體諒下囉

瑪瑙宮

咁多借口5幫,佢个心係点你都明喇,5使对佢咁好。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以後對自己好D!!!

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

好hurt...女女真乖
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

大宅

回覆樓主:

我都明白樓主,但樓主已經痛左一年有多。做男人既可能已經聽到麻木晒勒,

男爵府

你老公好衰,雖然我明白搽咁密有啲男人會嫌煩
所以女人要好好自己照顧好自己,盡量少靠人,始終父母姊妹先100%唔會嫌棄自己
前年我爸做完腸手術,暫時用腸造口,造口護理好污糟同難搞同核突,我同媽咪頂硬上咋,嗰段時間我睇到媽咪無微不至不怕屎咁照顧老豆,我覺得我爸娶到阿媽真係無揀錯
人老左好需要人照顧

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

瑤瑤~ 發表於 18-1-19 23:32
唔好介意我咁講, 你c6點解好似好嫌棄你咁既? 你地平時關係好差架?
盤骨有幾肉酸呀?
搽下藥油都咁嫌棄, 佢 ...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

你老公有幾愛你你心知喇……好好照顧自己
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

maymaysheep 發表於 18-1-20 13:55
你老公好衰,雖然我明白搽咁密有啲男人會嫌煩
所以女人要好好自己照顧好自己,盡量少靠人,始終父母姊妹先1 ...

係㗎,但調番轉唔知你老豆又會唔會咁做?

大宅

YKU_123 發表於 18-1-19 22:56
盆骨腰痛1年 , 非一般痛 , 隔日針灸加物理治療 ! 令我諗埋左一邊 ! 最近中醫日日熱敷用藥油查先有用 , 位 ...

樓主唔好唔開心,記住風水輪流轉,佢都會有身體唔好會求你嘅一日,錄底佢拒絕幫你,到時佢求你時,播返要佢睇。

大宅

YKU_123 發表於 18-1-19 22:56
盆骨腰痛1年 , 非一般痛 , 隔日針灸加物理治療 ! 令我諗埋左一邊 ! 最近中醫日日熱敷用藥油查先有用 , 位 ...

睇脊醫啦,應該好快好

大宅

回覆樓主

我會話第時你有咩頭暈身慶唔好搵我

伯爵府

回覆樓主

女都同佢生埋,話盤骨位肉酸?虧佢講得出喎,個女跟你姓啦,佢出世個位置在你老公心目中,應該仲不能接受

珍珠宮

回覆樓主

呢d咁既人 ,身體有咩事要人照顧,佢就知味道!

複式洋房

你老公真係唔得
都係女女最好~
你而家仲有無痛呀, 有痛既話介紹返間脊醫比你睇下?

伯爵府

回覆樓主

個位肉酸

第時老咗如果佢退化有病先,做老婆係咪可以唔使幫你抹身換屎片?如果我老咁答我,我會叫佢好搵多啲錢喇,老咗咪使旨意我幫你

首頁

尾頁

跳至