自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

minigaga 發表於 18-1-22 07:59
實唔實至名歸,同多新聞負評有抵觸架咩? 王浩信係婚姻上夠多負面新聞咪一樣實至名歸。Non sense ...

嘩嘩嘩,你講先喎

水晶宮

minigaga 發表於 18-1-22 07:36
新聞負評多,你搵到出黎先講啦。係度老吹冇用。

吹咩喎,佢真係冇演技Ma,成日咩最佳女朋友真係

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Florencema 發表於 18-1-21 22:59
實至名歸

水晶宮

minigaga 發表於 18-1-22 07:59
實唔實至名歸,同多新聞負評有抵觸架咩? 王浩信係婚姻上夠多負面新聞咪一樣實至名歸。Non sense ...

人地真係識演,演活角色边有得比?我唔鍾意思貝但佢係做得好,我冇話可說,cherry真係我睇到要轉台

goat    發表於 18-1-22 08:46

子爵府

luvkaka 發表於 18-1-22 08:22
人地真係識演,演活角色边有得比?我唔鍾意思貝但佢係做得好,我冇話可說,cherry真係我睇到要轉台
...

最好笑係佢連女主角角色都冇,點攞最佳女主角

翡翠宮

回覆樓主:

我真係支持佢……

唔住

子爵府

V_VPONG 發表於 18-1-22 08:32

最好笑都係呢樣!一套女一都未做過都叫視后

子爵府

babygirl2004 發表於 18-1-22 08:45

樓上都好好笑,佢講馬和黃剛一齊D網友想馬和唐一齊多過黃,係因為唐當馬係兵多年,最後都得唔到可憐馬啫! 咁都可以拉埋視后講,佢做咁耐印象只有比前男友打,唐和洪一齊時又想釣金龜,但又釣唔到, 女一角色完全冇印象

珍珠宮

火車媽媽 發表於 18-1-21 23:20
諗唔到佢做左13年但有咩代表作?唔係話佢演技唔好,覺得佢未夠班啫,佢代表作應該係扮痴情女,最佳女友人辦 ...

同情分?

水晶宮

V_VPONG 發表於 18-1-22 08:32

係,仲衰過朱晨x. 起碼都女配還女配,佢真係冇眼睇

子爵府

ahpoo 發表於 18-1-22 09:02
同情分?

咁應該馬蹄露攞啦!

火車媽媽    發表於 18-1-22 09:23

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

支拎唔扮野

大宅

回覆樓主

佢如果攞最佳女配角,應該大家都覺得佢值

今年提名名單都覺奇怪,同一套劇咁多女主角提名

大宅

V_VPONG 發表於 18-1-22 06:08
原來咁就可以做女主角,藉口都搵個好小小啦!新聞負評又多,戲又唔係好,形象一般,又未有代表作,連擔正 ...

其實佢係鐵馬戰車同神探哥倫布都係女主角

我都覺得Ali個角色好似大發揮D

但又唔好話唐未擔正過

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

同意佢喺呢套劇做得幾好,但就不至於可以拎到最佳女主角

大宅

babygirl2004 發表於 18-1-22 08:45

以事論事,其實佢係鐵馬戰車同神探哥倫布都係女主角

子爵府

Yoyoy1006 發表於 18-1-22 09:31
其實佢係鐵馬戰車同神探哥倫布都係女主角

我都覺得Ali個角色好似大發揮D

嘩!神探個套戲 印象只係馬賽係咁叫布布

子爵府

回覆樓主:

我都支持唐詩詠
一直默默耕耘,無靠後台

好老實個獎真係因為田蕊妮同胡定欣拎過,宣萱又無同tvb有藝員合約,ali又年資尚短,所以tvb揀唐詩詠為「視后獎」人選

當年定欣拎都比人話無大將之風,二線外型,拎完公司肯比多d好機會定欣,定欣成個唔同晒

唐詩詠有實力,但欠好機會,始終宣萱資深視后演技出色,cherry角色都彈出已證明實力
我就鍾意唐詩詠多過定欣

lubb    發表於 18-1-22 11:02

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

支持

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

佢拎女配都仲可以,拎女主角佢唔配囉

首頁
34567...12

尾頁

跳至