用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.85%

義工

美容扮靚 今日: 209|主題: 120160

跳至
樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

珍珠宮

國民生產總值:31443

2017媽媽節

anma 發表於 18-1-23 10:33
回覆 cinda72. 的帖子

咁要去尖沙咀 a記買

riceforce唔係a記架,佢係中環果間,又或者大埔超級城有專櫃,有jm講hktv有得網購
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

子爵府

國民生產總值:11512

2018勳章

回覆 cinda72. 的帖子

中環嗰間, ok ! 我去買。thanks!

大宅

國民生產總值:3885

cinda72. 發表於 18-1-22 20:37
同埋仲有cash dollar分,消費15000又可以換次hydra+tns喎

想問如果打完pico試做價,唔即時join package, 之後先join package, 有冇同樣優蕙呀?

珍珠宮

2017媽媽節

iris007 發表於 18-1-23 10:56
想問如果打完pico試做價,唔即時join package, 之後先join package, 有冇同樣優蕙呀?
...

應該有,佢地買butget送buget同 facial之麻,最衰我唔係幾敢影佢地價單,所以記唔晒,我淨係記得15000送2000,30000送8000,50000好似送16600,50000plan仲送ulthera,如果想做ultra,呢個最抵玩,仲送多2次pico,不過ultera我唔啱做

大宅

國民生產總值:1894

MongLeung 發表於 18-1-23 10:03
我通常打1064, laser genesis 多,唔知呢兩個療程銅鑼灣要幾錢?其實搬咗Office之後銅鑼灣近我多啲,所以 ...

只知1064要$1600有埋導入

大宅

國民生產總值:4768

回覆樓主

請問如果只做pico去斑,幾多錢一次啊?

珍珠宮

2017媽媽節

tracy_lui 發表於 18-1-23 12:52
請問如果只做pico去斑,幾多錢一次啊?

好似2000幾,試做就1580咁上下,我做齊試做都係2580乍

複式洋房

國民生產總值:425

回覆樓主

有冇白到呀?

珍珠宮

2017媽媽節

喬 發表於 18-1-23 13:30
有冇白到呀?

白左d,但我之前打過pico,知道係要時間先會最明顯,3次左右啦,有3個月時間,就明顯見到分別好大
但我想打既係底層果d 咪e媽走左就出老人斑呀

男爵府

國民生產總值:5801

cinda72. 發表於 18-1-23 11:03
應該有,佢地買butget送buget同 facial之麻,最衰我唔係幾敢影佢地價單,所以記唔晒,我淨係記得15000送20 ...

$50000,好甘。不過我17都有用左咁上下錢扮靚。
我約咗星期四,睇吓到時啲價錢係點先

珍珠宮

2017媽媽節

MongLeung 發表於 18-1-23 15:58
$50000,好甘。不過我17都有用左咁上下錢扮靚。
我約咗星期四,睇吓到時啲價錢係點先
...

金呀,但如果想做ulthera,咪可以考慮囉,始終ultera起手都萬萬聲,有得送喎,不過就好似眼同脛

大宅

國民生產總值:3552

BK Milk勳章

弱弱問一句︰

試做完走路, 遲啲先買coupon ,真的不會拉住hard sell 嗎?

不過我估我遲下都要買, 但不能即時下決定

(因為我 cosmax 仲有course未完成)

珍珠宮

2017媽媽節

leewaiyee_hk 發表於 18-1-23 17:53
弱弱問一句︰

試做完走路, 遲啲先買coupon ,真的不會拉住hard sell 嗎?

真係唔會,我之前打果個都見佢冇買,都冇問題,我同我之後打果個就買左,因為我做完就立即報導,所以遲左走,見到我後面做果個join左30000plan,而之前果個睇住佢冇join都走到

複式洋房

國民生產總值:425

cinda72. 發表於 18-1-23 13:37
白左d,但我之前打過pico,知道係要時間先會最明顯,3次左右啦,有3個月時間,就明顯見到分別好大 :wahaha ...

你已經好白喇,再白啲就變透明
打pico變白係維持一頭半個月定長期都會咁白架?

珍珠宮

2017媽媽節

喬 發表於 18-1-23 18:10
你已經好白喇,再白啲就變透明
打pico變白係維持一頭半個月定長期都會咁白架?
...

其實長期,我半年前打完都冇再打過,但黑色素都係會累積,見到個底咁樣,我係一個要求比較高既人,見個價又唔係貴,仲可以做下其他野,所以咪join,反正唔打pico我可以做下hydra,水晶晶,又或者有新野可以試下,夠彈性咪hoin囉,17000蚊我好快用晒架乍

大宅

國民生產總值:3040

cinda72. 發表於 18-1-22 17:22
答應左好多jm打完pico enlighten 做包膠,而家身處戰場中,作第一手報導實況
去到,先 ...

可否pm我店鋪名稱?。謝謝

珍珠宮

2017媽媽節

回覆樓主:

今日包膠,今日有紅到既,但有心理準備,所以可接受同ok既,而紅既部位就係加大力度打鋒巢收毛孔地方

今日都只係用左蝸牛+riceforce deep cream+防曬
個鋒巢頭真係幾勁,本身我毛孔都唔係大,而且又一直保養住,都有野睇,呢一刻都仲ok既,多謝收睇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:581

cinda72. 發表於 18-1-22 18:44
唔記得放相
未執番眼耳口鼻時放張先

又白又滑
上兩星期上A+問開pico,治療師話我面果d係雀斑,話打1064就可以
1516緊join 15000 pack 打返2-3次pico,想收埋毛孔,或者留返budget係a+ 打1064
係呢仙姐~收毛孔唔知打幾次pico會有野睇?

珍珠宮

2017媽媽節

Cts99 發表於 18-1-23 21:12
又白又滑
上兩星期上A+問開pico,治療師話我面果d係雀斑,話打1064就可以
1516緊join 15000 pack ...

先拎著數,做左試做全套先
Join佢15000,攞埋佢送既hydra進補
之後1064 pico間住打,睇情況加減次數
佢咁既join法靈活好多,可以轉黎轉去,依皮膚狀況而選擇做

複式洋房

國民生產總值:308

回覆樓主:

cin 姐,睇完你報導學左好多,多謝你

12345678910... 30
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎