義工

美容扮靚 今日: 55|主題: 121387

跳至
樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

男爵府

國民生產總值:5306

回覆 cinda72. 的帖子

$2580打幾多下?

珍珠宮

國民生產總值:38110

miffyumiffy 發表於 18-1-24 18:10
我講你部電話前置相機有柔膚, 影出黎白晒, 乜都睇唔清楚, 有做冇做影完出黎都係白晒

用IPHONE 7影後置會比 ...

我本身都係白,特別係之前打完pico,白左幾度
Bk呢個訪問應該係之前打完pico後,開始停打時做,我自己都係就咁影前置,留比自己keep record乍
http://www.baby-kingdom.com/customer/bk/minisite/nov17/member02.php

珍珠宮

suki_ho 發表於 18-1-24 18:14

$2580打幾多下?

前2000後2000
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

珍珠宮

國民生產總值:31209

2018勳章

cinda72. 發表於 18-1-24 18:16

OK喎

打完就無晒斑???

公爵府

國民生產總值:26043

cinda72. 發表於 18-1-24 17:40
毛孔你就真係試combo啦,但都係果句,唔好諗一次就完全收晒,間住做去keep住啦
...

間住做重本吖嘛

$2580 做Pico combo係咪好抵

如果係嘅我照做先,之後做返1064

做得一次得一次

多謝你詳細嘅分享

大宅

國民生產總值:1393

2018復活節勳章

仙姐,course有冇話限幾耐要用完?thx

珍珠宮

ginson 發表於 18-1-24 18:40

仙姐,course有冇話限幾耐要用完?thx

1年囉

珍珠宮

nightingale 發表於 18-1-24 18:35
間住做重本吖嘛

間住做先唔重本呀
因為pico面斑慢,但美白收毛孔就有效過1064,原本打8次去面斑,你咪4次1064,4次pico,咁咪慳左囉

珍珠宮

國民生產總值:34608

nightingale 發表於 18-1-24 18:35
間住做重本吖嘛

我考慮緊做唔做combo 定係只做Pico

大宅

國民生產總值:4602

cinda72. 發表於 18-1-24 18:48
間住做先唔重本呀
因為pico面斑慢,但美白收毛孔就有效過1064,原本打8次去面斑,你咪4次1064,4 ...

唔係pico 去斑係比1064快咩,同樣打斑,打pico比1064 唔洗打咁多次 。
,我有啲混亂。

珍珠宮

iris007 發表於 18-1-24 19:31

唔係pico 去斑係比1064快咩,同樣打斑,打pico比1064 唔洗 ...

Pico打底層同荷爾蒙斑就比1064好,同反黑機會細,但面斑雀斑就1064快過pico架

別墅

國民生產總值:573

2018復活節勳章

回覆樓主

第一次知蝸牛係好野嚟,之前買beauty box有,仲覺得佢難聞唔知咩用。識野太達
遲啦!

大宅

國民生產總值:1179

tcsweet 發表於 18-1-24 21:38
第一次知蝸牛係好野嚟,之前買beauty box有,仲覺得佢難聞唔知咩用。識野太達
遲啦!
...

我果陣都有,但見佢油唔敢用怕生粒粒,因我用親油都生粒粒,早知試下啦

大宅

國民生產總值:1179

cinda72. 發表於 18-1-24 18:16

仙姐你好白皮膚好好呀

大宅

國民生產總值:3194

畀面勳章

估唔到下星期平日既下午都咁快FULL

大宅

國民生產總值:1575

回覆樓主

想問pico 可以隔幾耐做一次呀?

珍珠宮

bin 發表於 18-1-25 12:28
估唔到下星期平日既下午都咁快FULL

平丫麻,只要打過laser,就知佢個試做係平
雖然出面好多幾舊水甚至免費試做,除左果幾間大既用正版機,好多美容院都係淘寶pico機架

珍珠宮

miniemmy 發表於 18-1-25 12:37
想問pico 可以隔幾耐做一次呀?

1個月,唔好貪快,皮膚要休息

大宅

國民生產總值:1841

回覆 nightingale 的帖子

$2580 第一次做 Pico Combo,之後大約多少錢做一次 Pico / 1064?想知如 join $15000可以做到多少次?
:-D

珍珠宮

feliciak 發表於 18-1-25 12:51
回覆 nightingale 的帖子

$2580 第一次做 Pico Combo,之後大約多少錢做一次 Pico / 1064?想知如 join $1 ...

之後4300,買15000可以當17000用,17000/4300咪約4次

12345678910... 64
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.