自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

AAmother 發表於 18-1-23 02:22
出來後會揸的士嗎?

揸uber
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

sumlam 發表於 18-1-23 03:33
揸uber

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SandyKL 發表於 18-1-23 00:29
網上找到,應該係引用翁靜晶《危險人物》

疑點此案至今仍有不少疑點,例如:

翁靜晶既危險人物,有興趣既可以聽聽。

其實而家網絡發達,我仲聽過分別警察(已退休)、懲教人員(已退休)及花家姐、歐陽同倉既獄友等等
响網台既訪問,有d係有聲有圖既,並不單是純文字,若有興趣,可google查黎睇下喇。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-1-22 18:09
此雲同彼雲都差唔多,一個肢解女性,呢個就肢解傻仔個腦

笑左

男爵府

my005 發表於 18-1-23 00:21
佢現任老婆,只係叫歐陽唔好搞咁多野啫,無話過歐陽有定無殺人既。
詳情可google下花家姐當年歐陽出獄後既 ...

咪係囉!
之前有個post話佢同佢內地太太講承認殺左人,咪唔清唔楚就post上來!
真心講,其實資訊應該自己再分析下先啦,我第一個反應覺得唔會信囉!
你話佢老婆叫佢唔好攪咁多野,我就會覺得有可能

侯爵府

醒目開學勳章

aliensss2008 發表於 18-1-22 21:55
但唔知點解蠢到拎果d 相出去曬

真係天網灰灰...

呢啲係返社會人格障礙嘅特徵之一

行事不計後果

大宅

木土土 發表於 18-1-22 19:06

點解一定無可能?

好恐怖!我地普通市民除左小心出入,仲可以點做?有無得反對?

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

Beautypeople 發表於 18-1-22 23:17
係,因為他報讀了攝影班,從攝影班中結識了一個沖曬店店員,佢自稱在斂房工作,圖片是從斂房屍體上拍的, ...
無言。。。又會一d懷疑都無

侯爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

我睇外國節目重現返成個追兇過程。
睇到三份一,頂唔順!

慎入

Youtube Search

香港重案系列-雨夜屠夫 林過雲 檔案解密

侯爵府

Moti 發表於 18-1-22 23:25
係呀。佢作咗個大話點解影呢啲相,曬相嗰個又信。你俾我都唔會信,更加唔會幫佢曬。報警嗰個咪醒,一嘢就 ...
如果之前曬相果個醒少少就好了。。。雖然之後曬相果個醒d,但都遲了

侯爵府

Sumyeema1 發表於 18-1-22 23:31
林過雲係心理變態,我哋正常人理解唔到,係心理專家可能明白佢。
你講得啱,我依家更加想知佢諗乜。

象牙宮

2024年龍年勳章

my005 發表於 18-1-23 08:51
翁靜晶既危險人物,有興趣既可以聽聽。

005, 不如你開個奇案鋪,大家傾。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

zola 發表於 18-1-23 09:26
無言。。。又會一d懷疑都無

其實當時係興用自動晒相既,即有一部大機,响度自動轉轉,(我唔知點形容,有見過既應該明)並唔係全人手沖晒既。
我聽潘聰既"恐怖熱線",佢訪問左當時既沖晒店員,他話,林黎攞相時,有時係著住類似醫生袍既,

所以佢攞相時,店員都會攞畀佢確認,問佢D相係唔係佢既,佢地都見過D相,覺好核突,但因佢有

時著醫生袍,故猜測/定直接問佢,我唔記得係林自己講定店員估計佢係响實驗室做化驗架喇。

一直相安無事,直至碎屍出現,一日有探員同店員吹水,店員無意中講左呢件事而揭發。(希望我無記錯或混淆

左咩呢,如有,請見諒。)
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2024年龍年勳章

my005 發表於 18-1-23 09:37
其實當時係興用自動晒相既,即有一部大機,响度自動轉轉,(我唔知點形容,有見過既應該明)並唔係全人手沖晒 ...

哇……林着埋E生袍,真係高智商變態殺手……

珊瑚宮

Sumyeema1 發表於 18-1-23 09:34
005, 不如你開個奇案鋪,大家傾。

唔會喇,由於真係聽太多睇太多,好多案係好相似架。

連我自己有時都唔肯定有無記錯同埋有無混淆左D野架,加上,年紀大左,記憶真係唔係咁好喇。

見人講,答下咀好D啦。

而且我近日好忙(只間中偷時間上黎玩下咋),好難會管理好自己個POST架。

禁止訪問

侯爵府

無理由會放佢出嚟, 因為林生真係極度危險....

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

似出左WOO

子爵府

本來都驚一驚,但一聽到消息係由雲海傳出嚟,即刻定晒。

首頁

尾頁

跳至