有去過沖繩,同泰國布吉既你,邊度海灘靚D? - 自由講場 - Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區

義工

自由講場 今日: 741|主題: 966622

跳至
有去過沖繩,同泰國布吉既你,邊度海灘靚D?  

水晶宮

國民生產總值:73186

因為考慮緊去沖繩,去唔去resort嘆返一日! 兩個唔同地方,邊度海灘靚呢?

象牙宮

國民生產總值:241950

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 18-1-23 17:34
因為考慮緊去沖繩,去唔去resort嘆返一日! 兩個唔同地方,邊度海灘靚呢?
...

沖繩感覺企理d
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

國民生產總值:4340

回覆樓主:

個人喜歡沖繩多d。
布吉巴東太多人了,其他沙灘我冇去過。

大宅

國民生產總值:3023

回覆樓主

其實布吉外島係ok的,但沖繩感覺舒服d

wcpcelia    發表於 18-1-24 12:03

水晶宮

good_pig 發表於 18-1-23 17:44
沖繩感覺企理d

咁日本一向乾淨既,想知道D沙灘環境點啫! 市中心揀睇中左心水酒店,如果沙灘正既住返一晚resort! 因為成事會係我生日飛

水晶宮

EQGO 發表於 18-1-23 17:48
個人喜歡沖繩多d。
布吉巴東太多人了,其他沙灘我冇去過。

巴東個海灘係唔掂架 我出過島就超正

水晶宮

北寄貝 發表於 18-1-23 17:52

咁請問係咪一樣水清沙幼,渡假feel呀?

象牙宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 18-1-23 17:54
巴東個海灘係唔掂架 我出過島就超正

如果玩水上活動,好似水上電單車就布吉

睇景就沖繩
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

象牙宮

無話可說 發表於 18-1-23 17:55
咁請問係咪一樣水清沙幼,渡假feel呀?

幼呀

水晶宮

good_pig 發表於 18-1-23 18:39
如果玩水上活動,好似水上電單車就布吉

睇景就沖繩

唔玩啦,黎緊去泰國會玩晒! 不過如果係水清沙幼,就hea一日比自己開心下囉! 不過真係要買本天書,搵下酒店先! 但最緊要係買機票, c6要2月先知仲有幾多日假期

象牙宮

無話可說 發表於 18-1-23 18:49
唔玩啦,黎緊去泰國會玩晒! 不過如果係水清沙幼,就hea一日比自己開心下囉! 不過真係要買本天書,搵下酒 ...

海灘住晚美國村,老表又可以講英文

唔行海灘,又有商場又有 aeon,機舖,夾公仔

水晶宮

國民生產總值:55714

狗年勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 想生BB熱投 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

沖繩

水晶宮

good_pig 發表於 18-1-23 19:10
海灘住晚美國村,老表又可以講英文

唔行海灘,又有商場又有 aeon,機舖,夾公仔

好提議 我連天書未睇,望住D酒店仲一舊飯咁

大宅

國民生產總值:1331

回覆樓主:

我上次住沖繩hotel monterey,勁正……

沖繩個海好靚,好似啲藍色呀綠色顏料倒瀉入海咁。沙灘大部份也水清沙幼,我唔玩水上活動就咁在酒店望住個海也很陶醉

wcpcelia    發表於 18-1-24 12:04

寶石宮

國民生產總值:274983

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

沖繩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

雪米兒 發表於 18-1-23 20:00
我上次住沖繩hotel monterey,勁正……

沖繩個海好靚,好似啲藍色呀綠色顏料倒瀉入海咁。沙灘大部份也水清 ...

你間好貴

伯爵府

國民生產總值:16112

畀面勳章

北寄貝 發表於 18-1-23 17:52

男爵府

國民生產總值:5942

回覆樓主

沖繩

子爵府

國民生產總值:10100

回覆樓主:

布吉
旁觀者的眼睛是雪亮  能辨別是非黑白  絕不會盲從附和    絕不能把黑說成白  絕不寬恕梁二奶篡改留言行為  偽造事實天理不容  
未經許可  不得轉載、刊登及發放

子爵府

國民生產總值:12684

回覆樓主:

咩月份去先?沖繩6月先叫無咁涼

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.