自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經歷無數心路歷程,總算於十一月開始調整好,更為未來高興。心中有一點點以為這是兩人婚姻中小風波,老公對我亦比前温柔,縰使我地好少再傾談此事。他只輕輕說過,要我放心,今次事件傷害大家太深,他已醒覺,他不會再玩,或更小心地玩。我心踏實了,亦知道佢跟那女生已沒聯絡。他回頭,我單純以為他愛的是我,只是一時迷失,我願努力忘,給這段婚姻一個機會。

於上星期五我們下午四時約了到青衣站等,出發去台灣音樂會,滿心歡喜的我收拾了最靚既衫期待此旅程。可是天意弄人,於抵達台灣當晚,我發現老公非常累,我好奇看了他電話打出紀錄,發現臨到青衣前,佢去了叫雞。

更發現不只一次,是隔星期就去,特別是一般係我地有出外慶祝旅遊前去。我心非常難過,勉強過正常生活上班下班,但眼淚還是不期然地流下。

我有直問他,亦告訴他我看到,他否認並delet有關通話紀錄。我不知前路會點,但心裏明白,愛你的人不會令你痛苦。但婚姻就係咁,不同男女朋友關係,要分就分。

leung2888    發表於 18-1-24 08:57

男爵府

anniekayan 發表於 18-1-24 05:51
八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經 ...

我記得你們好似冇仔女,點解唔可以灑脫啲離開他呢?
與智者為伍 與善者同行

公爵府

回覆樓主:

一次又一次,佢唔會改的
點解要每次同你出去前都叫雞,真係咁難頂點解要扮回頭 上次都仲扮下野,今次del完話無就算,我可以肯定有下次而佢態度會更差,jm stay strong 放手啦,長痛不如短痛,佢得閒又插下你一刀,愛你唔會咁的

nam    發表於 18-1-25 17:14
wcpcelia    發表於 18-1-24 16:31
ic34    發表於 18-1-24 11:46
babymama07    發表於 18-1-24 11:32
funfun759    發表於 18-1-24 09:16
sansan0_0    發表於 18-1-24 08:05

複式洋房

回覆樓主

死性不改無論分開或原諒都好,好好籌備定自己將來既路,攞返多d用黎做私己錢先!此人唔可以盡信

男爵府

回覆樓主

唔好介意我咁問...你平日有冇比佢咩咩?

珍珠宮

八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經 ...

婚姻同男女朋友最大嘅唔同,係大家“都”更commited去了解對方的需要。
佢不斷出外搞搞震,而返嚟又真係做到你看重的溫柔體貼,以致你不偷看佢手機就懵然不知,我覺得這已顯示你們之間的不了解不協調。
與其只是固執地守護一個“誓言”,不如正視你地之間的問題,好好找個婚姻輔導俾客觀意見去解決問題。
係呢度大家只見你一面之詞,太多同情,不能有效改善你地問題所在。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

無言...

你又有事業,又無小朋友,但你只識傷心又唔敢的起心肝離開,真係唔知講咩好,你自己小心身體啦,你老公咁dirty..

水晶宮

點解要叫雞?他精力旺盛得濟?有老婆都叫雞!
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

婚姻失敗都唔怕,最怕你老公野D愛滋性病返泥,連命都無,你都係快D離開佢啦⋯⋯

wcpcelia    發表於 18-1-24 16:32
菜花    發表於 18-1-24 08:37

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係咪唔想同你做,所以出發前要叫雞?

大宅

回覆樓主:

之前出完軌知道唔work
索性叫雞乾手淨腳
依種男人唔會改,略佢多d水好過

侯爵府

回覆樓主

離開佢啦樓主,呢d咁既人

子爵府

回覆樓主

玩慣女 加上性欲強 好難番轉頭 驚佢有性病
佢唔認係著緊樓主定怕離婚分身家呢

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

無仔女, 即時飛左佢啦!

對這類毫無自制能力的男人, 講什麼勸言都無用

男爵府

即時飛左佢+1 佢咁污糟惹到你咩性病/愛滋就麻煩

珍珠宮

回覆樓主

識3個人都係雞蟲,叫雞年資冇10年都有8年,而家3個都冇再叫,結婚後佢地都有叫,直至生左小朋友,佢地係好爸爸,湊細路仲邊得閒心思思去叫雞,而家每人都有2個細路,以前話題係叫雞,現在坐埋一齊講湊仔經。大前提佢地老婆唔知,如果知道一定早早離婚了。

男爵府

回覆樓主

分開對大家好d
[url][/url]

水晶宮

女人冇男人唔駛C的,你唔怕佢有性病嗎?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

留少少尊嚴比自己,走啦

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

佢之前咁你都可以原諒,佢睇死你唔可以離開佢啦,現在佢叫雞你又點?問左佢,佢認同唔認你之後咪又當冇事,女人最叻幫男人搵借口,最叻自己呃自己,一係你就咪check,霸住x太個身分就算,好過佢比知道哂你底牌,之後仲更加大話也不用講。

首頁
12345...15

尾頁

跳至