自由講場

跳至

首頁
56789...15

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章

oscar528 發表於 18-1-24 11:18
除非你有咩問題唔做得, 佢要體諒, 如果唔係, 你唔食又唔比人食....做父妻/ 男女朋友, 平時點樣相 ...

唔煮飯,但又唔俾人出街食,要佢餐餐自己煮,想點?

我自己都唔會接受到老公去叫雞,但如果係自己唔肯俾佢,咁仲係咪全部責任都喺佢度呢?
女人自私就得,男人想滿足下自己就唔得,真係好公平

珍珠宮

ms_maybb 發表於 18-1-24 11:30
講得好啱,樓主放過人地、放過自己啦⋯⋯你不停自我安慰,唔正視個問題都無用⋯⋯有朝一日,你 ...

佢老公好多財產係佢名,所以老公都不會隨便放的

子爵府

回覆樓主:

唔止一次,即係變成習慣,速走喇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

jump.jump 發表於 18-1-24 11:01
我做左 cd rom 都要出黎話你,你無得救架喇,完全自己攞黎,得閑就出個鋪揾人俾溫暖你
...

擲地有聲!
有啲女人真係唔願面對婚姻失敗,自以爲兩公婆係靈魂伴侶心靈相通,一切都升華到柏拉圖式戀愛,但又接受唔到老公有性慾
明知去旅行幾日無飯開,個老公食飽先上路都唔係咁難理解姐。
樓主其實應該去性版參考下

子爵府

MommyPanel勳章

nsychristy 發表於 18-1-24 11:32
佢老公好多財產係佢名,所以老公都不會隨便放的

樓主老公好似都幾叠水

大宅

李豆豆 發表於 18-1-24 11:31
唔煮飯,但又唔俾人出街食,要佢餐餐自己煮,想點?

我自己都唔會接受到老公去叫雞,但如果係自己唔肯俾 ...
你無心情唔想做, 都唔可以長期唔比佢, 難聽d講, 應酬下都要, 男人女人都會有需要, 到你想要佢唔比你, 你點諗
佢有老婆仲叫g係錯, 但係你有無了解過佢點解有老婆都要叫g, 如果你仲愛佢, 仲想保住呢段婚姻, 你應該解決個導火線囉..

水晶宮

anniekayan 發表於 18-1-24 05:51
八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經 ...
要知道佢點解要叫雞先....你仲係無俾佢愛愛你 ???

子爵府

anyuser18 發表於 18-1-24 08:30
咁我無睇樓主舊po
但無論如何
我也不支持任何人以任何理由叫g

完全認同!
點解啲jm咁特別,覺得係樓主有問題
如果樓主性冷感、工作壓力大等等不想做,老公不接受,可離婚
但不是這樣
除非是大家傾過,講好外求都可就話啫
大家真係咁冇所謂?

象牙宮

2024年龍年勳章

jopig 發表於 18-1-24 11:37
擲地有聲!
有啲女人真係唔願面對婚姻失敗,自以爲兩公婆係靈魂伴侶心靈相通,一切都升華到柏拉圖式戀愛, ...

唔怪得佢老公上機前都食下快餐。

水晶宮

回覆樓主

樓主你同老公性方面不協調

你都要handle下喎

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

chillimom 發表於 18-1-24 08:17
個老婆一直無俾

上次問過樓主,她輕輕帶過,幾年沒有俾,她就是不想。之後其他人再問,她 ...
幾年?
咁仲係夫妻咩?

你若盛開, 蝴蝶便來!

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

sugarcheung 發表於 18-1-24 11:41
完全認同!
點解啲jm咁特別,覺得係樓主有問題
如果樓主性冷感、工作壓力大等等不想做,老公不接受,可離 ...
幾年冇做, 呢個婚姻早已滅亡。

只係想搵個同屋主, 唔好管太多嘢。

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

唉, 都吾知可以講咩, 無性婚姻, 作為正常男士真係好難過日子. 樓主同你另一半, 可否去見一見專業人士處理關係, 如果吾係, 以後漫漫長路點走下去

伯爵府

是否有心理病
看過一套港台劇男主角有心理病叫G不攪老婆但是好愛老婆的。

伯爵府

寶貝豬豬234 發表於 18-1-24 11:11
如果兩夫妻有正常性生活,當然不能接受老公去叫雞啦
但如果幾年以黎個老婆都唔比個老公搞,我覺得個老公去 ...

我後來先睇到原來冇性。

咁點怪得曬老公?你自己也不是一個稱職的老婆。

放生人地啦!正常需要被壓抑,搞到要偷偷摸摸仲要俾人怪。
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

珍珠宮

我記得睇過一個節目, 主持人叫幾個男人投票, 寧願冇手機用一年, 定冇性生活, 清一色揀冇手機。
樓主完全唔覺得自己有問題先係問題

侯爵府

回覆樓主:

一次又一次的傷害,
一次又一次的心痛,
何苦

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

起初覺得係樓主老公錯到無得救,
再睇埋其他 jm留言 , 先知道問題的徵結係樓主身上,
一對夫婦竟然沒有正常性生活3年, 你覺得沒問題嗎?

大宅

回覆樓主:

問自己接受到唔到身邊個男人會叫雞,之後識返屋企做好老公?

接受到-->繼續維持婚姻
接受唔到-->離婚

主動權係你度!唔好期望個男人會變好,無期望無失望 [smiley

首頁
56789...15

尾頁

跳至