自由講場

跳至

首頁
23456...15

尾頁

公爵府

回覆樓主:

冇小朋友,跟據jm揾舊po話樓主3年冇同老公有性行為,咁點解樓主仲要同依個男人一齊?
女人冇性唔會死,但男人冇性慘過你殺左佢,如果樓主要精神上心靈上ge伴侶,又唔想同老公分開,咁你只可以當睇唔到wo, 你又唔俾老公,個老公咪自己去揾lo
我都聽c6講佢d朋友有叫雞,佢地有老婆有女朋友,我都唔明,c6話咁佢地另一半唔想你又唔可以迫佢,又唔係唔愛ar, 就係愛先唔想迫, 但都有需要ga, 咁咪搵人解決生理上需要 我話你叫佢地小心唔好野咩病番黎又野人害人一世

珍珠宮

Rubik 發表於 18-1-24 08:35
我會話係同屋住,咩都冇發生過,我好大部分係為錢的,既然乜都唔駛做有錢落袋,做x都冇我咁嘆
...

那你願意以後的日子都這樣過嗎

珍珠宮

回覆樓主

樓主,你覺得佢對你仲有愛情嗎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vivibabyvivi 發表於 18-1-24 08:11
你拎呢啲case黎講即係鼓勵樓主生個B? 世上生完B仍然出去滾嘅既男人多的是

最怕未有bb前,已有性病

珍珠宮

S_family 發表於 18-1-24 08:40
冇小朋友,跟據jm揾舊po話樓主3年冇同老公有性行為,咁點解樓主仲要同依個男人一齊?
女人冇性唔會死,但男 ...

其實打個飛機快靚正啦

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

anniekayan 發表於 18-1-24 05:51
八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經 ...

走啦,you deserve better

珍珠宮

有小小印象,果時好似叫你實際D,驗左身先,咁你有無保護自己,同佢咩咩時用"兔仔"呀?小心D呀。都明白要留低比離開需要更大勇氣。。

珍珠宮

唔好煩我 發表於 18-1-24 08:45
那你願意以後的日子都這樣過嗎

邊有得諗以後,之前都冇諗過會發生d咁嘅事,總之呢一刻ok就算,你叫我出去揾過個,我都驚佢呃我,新閒都睇唔少啦,無謂搞d咁嘅嘢

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解唔可以灑脫啲離開

男爵府

anniekayan 發表於 18-1-24 05:51
八月時發現老公過去數年出軌,於bk kingdom得到好多JM支持,曾害怕想離開,至下定決心努力整理婚姻,當中經 ...

有時d嘢,唔會永久斷尾架。你也唔好全信佢,就算第時識著第二個男人都係咁話。女人婚姻真係睇命水,俾多d選擇自己,多錫自己,家下咩病都有,佢唔怕死,你冇陪佢。再揾個好的,叫佢日日叫雞,精盡企唔直搖腳軟!
快樂的甜芋快樂的甜芋

公爵府

小紅梅 發表於 18-1-24 07:13
識3個人都係雞蟲,叫雞年資冇10年都有8年,而家3個都冇再叫,結婚後佢地都有叫,直至生左小朋友,佢地係好 ...
我都識有D男性朋友係鐘意叫G,又係好老公好爸爸,高學識高收入,衰到返大陸叫G

女人係好憎男人去叫G,唔明點解要叫G,一開始知道係嬲到接受唔到, 就算每個星期老公都有同自己造, 男人都係鐘意去試不同的女人

你愈知道多男人都是一樣, 就會無奈妥協, 何必知太多呢

珍珠宮

回覆樓主:

我極少叫人離婚/分手,但你個 case 我真係諗唔到原因叫你留

公爵府

namnamnamlolo 發表於 18-1-24 08:46
其實打個飛機快靚正啦

所以我唔明,但外人嬲咩講咩,我只可以叫老公叫佢地小心,唔好害左個女ge, 但如果係我老公,一次都唔得,有小朋友又點,我自己會覺得佢好污漕,咪洗再點我同個仔
有個同事,後生仔細我3年,90後,成日同班fd 去泰國叫g , 又試過包人機票黎香港玩幾日,人地黎香港做野又會揾佢,我話你做咩唔正經揾個女朋友,好彩你阿媽唔知je, 俾我心痛死

子爵府

回覆樓主

唔好傷心
唔值得
既然無包袱
走啦
去開展你嘅人生
唔好再為佢嗟跎歲月

子爵府

回覆樓主:

有冇問清楚佢去叫雞嘅原因?如果呢方面大家都吾協調,你老公將來都係吾會改,呢D生理須要男人係控制吾到,睇吾到大家可以行到老

珍珠宮

回覆樓主:

你可以繼續愛佢同包容佢,但要愛自己再多啲 ,同埋千其唔好生bb,因為佢唔係一個可以控制自己嘅男人,佢亦都唔係負責任嘅人~
你可以試下接受原諒佢,但要留條後路俾自己,下決心要走時,走得乾脆!

珍珠宮

brindlewin 發表於 18-1-24 06:54

婚姻同男女朋友最大嘅唔同,係大家“都”更commited去了 ...

每次出去前都要叫,其實男人心中除了咸濕,必有其他想法。

子爵府

vivibabyvivi 發表於 18-1-24 08:11
你拎呢啲case黎講即係鼓勵樓主生個B? 世上生完B仍然出去滾嘅既男人多的是

同意
lunch 或放工後去叫個雞對於雞蟲嚟講等於食支煙咁簡單

子爵府

brindlewin 發表於 18-1-24 06:54

婚姻同男女朋友最大嘅唔同,係大家“都”更commited去了 ...

呢位JM所言甚是,已經係不能逃避的問題

伯爵府

回覆樓主

你唔食,又唔俾人食,不如你放生佢啦

首頁
23456...15

尾頁

跳至