自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

伯爵府

小紅梅 發表於 18-1-24 07:13
識3個人都係雞蟲,叫雞年資冇10年都有8年,而家3個都冇再叫,結婚後佢地都有叫,直至生左小朋友,佢地係好 ...
咁死得啦。等D仔女上中學又再叫過

水晶宮

chillimom 發表於 18-1-24 08:17
個老婆一直無俾

上次問過樓主,她輕輕帶過,幾年沒有俾,她就是不想。之後其他人再問,她 ...
應該去看婚姻輔導傾下!
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

2023年兔年勳章

希望樓主選舉對自己唔後悔決定

珍珠宮

chillimom 發表於 18-1-24 08:13
我記得你們幾年沒有性。這徵結一天解不到,你兩仍在平行缐上永遠沒有交集。
...

咁,除非對方都係禁慾者。

男爵府

15週年勳章

好易有性病 早走早著

珍珠宮

wcandtt 發表於 18-1-24 09:40
冇性婚姻,好難維繫夫妻感情,放生佢!!更加放生你自己!

男人好需要性的。

認同!

公爵府

無飯比佢食又真係好難唔出去偷喎.

我覺得呢啲野最好揾婚姻附導, 大家坐埋一齊傾..
雖則出軌係錯晒, 但係咪無其他野值得挽留?
離婚唔係一件簡單既事. 好難先遇到一個自己中意既人, 好難先一齊咁耐.

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 anniekayan 的帖子

放生自己啦

珍珠宮

李豆豆 發表於 18-1-24 09:50
其實唔咪支持d男人叫雞,而係理解
除非本身夫妻都有正常性生活,或老婆大緊肚而去叫,就當然絕對不能原諒 ...

冇錯,冇性真係好難維持

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主

一次不忠,百次不用。既然佢無悔意亦無誠意去改,趁後生同未有小朋友就考慮分開啦!我本身唔鼓勵離婚,主要係家庭有小朋友同雙方有心去改善關係,但樓主兩様都不是,可以考慮,免得將來太遲後悔。

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

mini1204 發表於 18-1-24 09:43
幾年無性,我係樓主老公走左10世,佢又真係無Q用

樓主好心你離婚啦,咁樣拉住個有正常需要既人,好鬼自私 ...

伯爵府

回覆樓主

我做左 cd rom 都要出黎話你,你無得救架喇,完全自己攞黎,得閑就出個鋪揾人俾溫暖你
優悠在澳洲

男爵府

畀面勳章

他不會再玩,或更小心地玩 >> JM, 放手啦, 睇到呢句個男人唔要得架啦..放過自己, 祝福

子爵府

回覆樓主

樓主根本係浪漫主義者,自我沈溺係痛愛下,唔會走只會繼續自哀自憐,我最怕這種人

大宅

回覆樓主:

如果兩夫妻有正常性生活,當然不能接受老公去叫雞啦
但如果幾年以黎個老婆都唔比個老公搞,我覺得個老公去叫雞同有小三都好正常喎!

大宅

李豆豆 發表於 18-1-24 09:50
其實唔咪支持d男人叫雞,而係理解
除非本身夫妻都有正常性生活,或老婆大緊肚而去叫,就當然絕對不能原諒 ...
除非你有咩問題唔做得, 佢要體諒, 如果唔係, 你唔食又唔比人食....做父妻/ 男女朋友, 平時點樣相處好緊要, 要間中你氹下我我氹下你去維繫, 而家d女女咁進取, 有d男人易受誘惑, 所以做人女人都要成日戒備.

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

樓主,既然你無小朋友,就潚酒離開吧。
這個人不斷傷害你,你不愛自己,無人幫到你,女人要活得有尊嚴。

子爵府

MommyPanel勳章

mini1204 發表於 18-1-24 09:43
幾年無性,我係樓主老公走左10世,佢又真係無Q用

樓主好心你離婚啦,咁樣拉住個有正常需要既人,好鬼自私 ...

講得好啱,樓主放過人地、放過自己啦⋯⋯你不停自我安慰,唔正視個問題都無用⋯⋯有朝一日,你老公決意要走,我相信你會死纏爛打叫佢唔好走⋯⋯俾返d尊嚴自己啦

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主同你老公都有問題, 你老公有小三叫雞係唔岩, 但樓主3年來都冇比過佢, 咁你想佢點?

首頁
45678...15

尾頁

跳至