自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章

但是由前幾個月開始,你見到佢哋其中某一兩個)(我樓下有分早丶中丶夜班共六人),其中一兩個唔知咩事黑面,或你原本望佢地時想打下照呼(早晨呀或下午揮下手等)佢地唔係背住你扮睇其他野,總之好似唔太想同你互相點下頭之類咁 (仲要持續一排) 你會唔會今年唔泒利是比佢哋?定只派十元(上年我比二十元每人)
當然唔排除有可能佢地趁新年月份扮熱情,例如幫你開下門呀、笑笑口向你講恭喜說話之類
我認我小氣 唔想派比佢地

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

唔想派就唔派,派得唔開心派黎做咩?我的錢唔係執返黎,我認我孤寒。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

唔想派就唔派

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

日月水火 發表於 18-1-24 07:27
但是由前幾個月開始,你見到佢哋其中某一兩個)(我樓下有分早丶中丶夜班共六人),其中一兩個唔知咩事黑面 ...

唔派,最緊要派得開心

子爵府

回覆樓主:

唔想派咪唔派囉, 10 or 20 收嗰個都冇感覺啦。

男爵府

唔想派就唔派

男爵府

回覆樓主:

最緊要派得開心,
派得唔開心不如唔好派

珍珠宮

日月水火 發表於 18-1-24 07:27
但是由前幾個月開始,你見到佢哋其中某一兩個)(我樓下有分早丶中丶夜班共六人),其中一兩個唔知咩事黑面 ...

好多管理公司係張貼不用派的,我地直情禁派,尤其外來訪客,職員多不敢收免招嫌疑。
我地俾也是意思一下,十元/廿元其實達不了幾多“感情落差”,反而有打招呼就俾啦,佢側面扮睇唔到,你就直行直過咯!

水晶宮

回覆樓主

唔想派就唔派,我都可以扮見佢哋唔到
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

派得唔開心就唔好派

子爵府

虎到金來勳章

唔係錢既問題, 係派得開唔開心既問題, 我會唔派

侯爵府

2024年龍年勳章

唔派

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

識先派。

伯爵府

我都唔鐘意我樓下個管理員,但我每年叫C6派比佢,其實我勁唔想比佢,派得唔開心。學姊妹話最緊要派得開心,好,我今年就唔派比佢

日月水火    發表於 18-1-24 15:22

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

保安差唔多年年都換人,已經無咩感情啦,派唔派都係咁,得個清潔e e睇住我大肚生2個
想認識多啲屯門友

男爵府

回覆樓主

我唔會派,$10都唔想俾佢,我自己辛苦賺錢返黎,做咩要老馮?佢又唔係做義工,佢有糧出

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

唔派

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-1-24 07:35
唔想派就唔派

Agree

琥珀宮

唔想派就唔派

珍珠宮

回覆樓主

唔派 ,如果黑面擰開 我會比佢更黑

首頁

尾頁

跳至