親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,打算今個暑假尾去,打算只在聖淘沙玩,唔知大約三萬可以嗎?多謝指教

男爵府

Feimuichai 發表於 18-1-24 23:46
如題,打算今個暑假尾去,打算只在聖淘沙玩,唔知大約三萬可以嗎?多謝指教
...

唔駛三萬都得啦!

男爵府

回覆樓主

三萬包唔包酒店機票?其實新加坡酒店支出應該係最貴,機票平d!

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

可以呀!預早訂無退款嘅聖淘沙內酒店,約$3000一晚,機票成人千幾一個,咁早開始計劃,呢個 budget 無問題啦!我地想平 d,唔住聖淘沙,但求乾淨就可以,千幾一晚嘅酒店都有好多選擇。不過小朋友細就住聖淘沙方便 d。

未經許可,請勿轉載

珍珠宮

...
如果3萬,機票+酒店+樂園+美食+玩玩玩都可以好豪

珍珠宮

回覆樓主:

俾我可能機票 $1000*4

酒店$800晚

食就 $150 一餐

冇嘢買,萬零ok

珍珠宮

大笨鐘 發表於 18-2-7 01:21
可以呀!預早訂無退款嘅聖淘沙內酒店,約$3000一晚,機票成人千幾一個,咁早開始計劃,呢個 budget 無問題 ...
Sentosa酒店$3000一晚,仲要無得取消?我住Resorts World嗰幾間先至係千幾一晚包早餐,仲可以免費取消。

子爵府

暑假机票1000应该难D,可能最平1500. 洒店可平可贵,几百至4000都有

男爵府

回覆樓主

睇是什麼時間去啦,我上年中秋去住個間酒店,普普通通唔包早餐都接近1仟,新加坡消費我覺得好貴

子爵府

herman-mame 發表於 18-2-11 09:09
睇是什麼時間去啦,我上年中秋去住個間酒店,普普通通唔包早餐都接近1仟,新加坡消費我覺得好貴
...
係,一个字贵,去过三次,都係觉得贵,我无住过聖淘沙,酒店太貴一

翡翠宮

回覆樓主:

樓主,建議你早少少上網check價錢,睇一兩個星期你就會知大約咩價位。如果暑假住聖淘沙,會好貴,平曰淡季住硬石都2千幾一晚,不過咁講,我見越早book個價多數會平d,仲有,你可以check package先,睇啱酒店同航班再分開check價,我試過分開book仲抵,因為送左3個樂園門票,雖然面價貴過其他,但計返門票實際平左好多。

男爵府

大笨鐘 發表於 18-2-7 01:21
可以呀!預早訂無退款嘅聖淘沙內酒店,約$3000一晚,機票成人千幾一個,咁早開始計劃,呢個 budget 無問題 ...

有無千幾又乾淨嘅酒店介紹,謝謝!

用戶要求終止服務

牛年勳章

little_kid 發表於 18-2-23 16:06
有無千幾又乾淨嘅酒店介紹,謝謝!

我未出發,訂咗新加坡龍都大酒店 (Rendezvous Hotel Singapore by Far East Hospitality),見 comments 話乾淨,同埋位置唔錯,因為我地主要入聖淘沙玩,慳錢住聖淘沙外面。
未經許可,請勿轉載

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

...

機票cx 8千在找,我玩埋legoland, 6日5夜,動物園,環球影城等,都係預3萬,sentosa 節x或硬石酒店1800/晚送環球影城門票,sea aquarium 門票等,如果唔住聖淘沙酒店可揀平d

男爵府

pomanlife 發表於 18-2-23 19:43
機票cx 8千在找,我玩埋legoland, 6日5夜,動物園,環球影城等,都係預3萬,sentosa 節x或硬石酒店1800/晚 ...
你會唔會住legoland 洒店?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

CC827 發表於 18-2-27 17:50
你會唔會住legoland 洒店?

會呀!卜左1500/晚

男爵府

pomanlife 發表於 18-2-27 17:56
會呀!卜左1500/晚
唔該你!係官網訂?

彩鑽殿

CC827 發表於 18-2-27 19:33
唔該你!係官網訂?

唔係呀!在expedia 訂

大宅

pomanlife 發表於 18-2-23 19:43
機票cx 8千在找,我玩埋legoland, 6日5夜,動物園,環球影城等,都係預3萬,sentosa 節x或硬石酒店1800/晚 ...

請問你係邊個網訂到hard rock 有1800連uss 門票?
Thx

彩鑽殿

hehehahailoveu 發表於 18-3-10 00:59
請問你係邊個網訂到hard rock 有1800連uss 門票?
Thx

Master 卡在官網訂

首頁

尾頁

跳至