影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

BK漢良樓又開新樓了

望穿秋水, 終於等到時裝劇<一路繁花相送>播出了

前前後後都等左超過大半年....

主題曲MV視頻://www.youtube.com/embed/y5nzrlWkuKk
http://video.weibo.com/show?fid=1034:c08a5dfb895cbf7fa139c7906782b1a2|^|http://video.weibo.com/show?fid=1034:c08a5dfb895cbf7fa139c7906782b1a2

珍珠宮

回覆樓主

《一路繁花相送》

《一路繁花相送》改編自青衫落拓的同名小說,是由北京領驥影視文化發展有限公司、上海花花草草影視文化傳媒有限公司出品,由劉淼淼執導,鍾漢良、江疏影、炎亞綸、李晟領銜主演,李浩軒、李銘順、莫允雯等主演的都市情感劇。

該劇講述了路非與辛辰相識、相愛、錯過、尋回,最終初心不變初戀白首的愛情故事。
該劇於2016年7月7日在廈門開機,同年11月殺青,並將於2018年2月7日在東方衛視、江蘇衛視首輪播出,騰訊視頻、愛奇藝等網絡平台播出。

視頻://www.youtube.com/embed/uqsm8asW-a8

HeiHei_Baby    發表於 18-1-26 12:09

珍珠宮

回覆樓主

循例都介紹下其他已拍完待播的電視劇

~《涼生,我們可不可以不憂傷》~

《涼生,我們可不可以不憂傷》是上海蜜淘影業有限公司出品的現代情感劇,由劉俊傑執導,鍾漢良、馬天宇、孫怡領銜主演。

該劇是根據樂小米同名現代言情小說改編,講述了姜生與程天佑、涼生之間百轉千迴的故事。
該劇於2016年9月開機,於2017年1月20日,正式殺青。但最近又在上海補拍, 唔知幾時播了, 希望今年內啦....

HeiHei_Baby    發表於 18-1-26 12:09

珍珠宮

回覆樓主

~《幸福的理由》~

《幸福的理由》是青春你好傳媒、海潤影視、花花草草傳媒、芒果娛樂傳媒等聯合出品,由鍾漢良、喬振宇、王曉晨等主演、張博昱執導的現代都市音樂治愈系暖情劇 。

該劇講述了音樂天才方浩聲因聽障遭遇命運滑鐵盧,在愛情、親情之間迷惘時勇敢面對,選擇真愛並最終收穫完美人生的故事 。

視頻://www.youtube.com/embed/514bB2vEUJ0

珍珠宮

回覆樓主

以下又是"光高西乾":...

一入鍾門必睇電視劇推界(排名絕對不分先後):
何以笙簫默 (不願將就的何律師)
最美的時光 (成熟穩重帥氣的陸總)

一觸即發 (一人演兩個相貌一樣但氣場不一的孖生兄弟)
十月圍城 (市井阿四)

來不及說我愛你 (霸氣痴情的四少)
逆水寒 (古裝美男子)

孤芳不自賞(楚王爺型到呢...), 新天龍八部 (man到無朋友)
等等..........

真人show:極速前進 (Amazing race, 真人show, 本尊出場) , 我去上學啦

Wallace的專輯, 歌曲, 歌詞和MV列表

珍珠宮

回覆樓主

BK 鍾漢良樓重溫:
Part 1, Part 2 , Part 3Part 4, Part 5, Part 6, Part 7, Part 8, Part 9

極速前進(Amazing Race)中國版第一季

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

資源(不完整記錄):

少年5虎全集+精華: part5#573樓

TVB時期劇集精華(5虎除外): part5#574樓
來不及720無刪剪版:part3#3418樓

捉妖記原整版及千戶大人精華版: :part3#3419樓
《鹿鼎記》精華 part4#546樓
《逆水寒》精華 part4#546樓
逆水寒全集part4#691樓

[捉妖記, 白手風雲, 白手風雲, 龍珠-陸逸精華, 侠骨丹心, 納蘭, 上海王, 別無選擇]=> part4#560樓天龍八部精華=> part4#722

如遇到下載文件為.doc的解決方法, part3#1397樓

珍珠宮

回覆樓主:

村長今次飾演導演一名,要改口叫路導了

侯爵府

ggsbb 發表於 18-1-25 09:31
BK漢良樓又開新樓了

望穿秋水, 終於等到時裝劇播出了

路痴來了

路非靚仔到睇見都流口水

子爵府

ggsbb 發表於 18-1-25 09:32
《一路繁花相送》

《一路繁花相送》改編自青衫落拓的同名小說,是由北京領驥影視文化發展有限公司、上海花 ...

一路繁花相送各版片花:

http://t.cn/RQ61Uxz

http://t.cn/RQBnwXs

http://t.cn/RQn7AG5

http://t.cn/RQBnwXk

http://t.cn/RQaDbJN

http://t.cn/RQRExOL

珍珠宮

sasara123 發表於 18-1-25 09:43
一路繁花相送各版片花:

正呀

要逐個慢慢睇下

幫手推下hit rate 先

珍珠宮

sasara123 發表於 18-1-25 09:43
一路繁花相送各版片花:

呢個繁花收埋咁多靚相

拍左咁耐都唔放出來

而家一次過先出咁多

埋藏左我路導既光芒

男爵府

回覆樓主:

開新樓緊係要有賀禮

珍珠宮

Joesy 發表於 18-1-25 09:33
路痴來了

路非靚仔到睇見都流口水

尋晚試下d apps 睇唔睇到江蘇台而家播緊套劇(戀X先生,繁花將接佢檔)....

發覺騰訊apps 係block 左香港區睇唔到

YouKu 就無block ,仲可以投屏去我部電視,正到喊呀!

珍珠宮

l.s.l.s 發表於 18-1-25 09:51
開新樓緊係要有賀禮

嘩!咁快已經有咁多改圖,LM好快手呀!

第4張個表情同雪景真係好夾

大宅

BK漢良樓又開新樓了

鐘漢良真係好靚仔,佢年紀唔細但就越來越後生!佢好敬業,我見微博上導演、其他演員對佢嘅評價都好高,話未見過佢係片場用手機,感覺佢係冇手機嘅人 !好期待《一路繁花相送》

珍珠宮

qutong 發表於 18-1-25 09:58
鐘漢良真係好靚仔,佢年紀唔細但就越來越後生!佢好敬業,我見微博上導演、其他演員對佢嘅評價都好高,話 ...

佢好講求專注...

除左佢自己工作時好專注之外

佢係演唱會到同fans 分享咁多年演藝生涯,發現專注係最重要

歡迎你入來吹水呀

子爵府

qutong 發表於 18-1-25 09:58
鐘漢良真係好靚仔,佢年紀唔細但就越來越後生!佢好敬業,我見微博上導演、其他演員對佢嘅評價都好高,話 ...

現代人用手機真係好易上癮,我自己要專心做嘢就要鎖手機入櫃桶 ,好佩服村長專注力咁強

子爵府

回覆樓主:

一路繁花相送入邊既路非係導演嚟,聽講佢仲賣咗架車做拍戲既資金,段估唔係佢部單車啩

子爵府

BK漢良樓又開新樓了

恭喜Part 10 入伙。

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

原來開左新樓

首頁
12345...184

尾頁