影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

ggsbb 發表於 18-3-17 23:31
仲要係去台灣時都只不過係20歲仔

一個人去台灣一定碰了不少壁.....

他仲係隻身過去,第一年已有成績 應該是嗰段時間最年輕過台灣的藝人,好似佢話齋細才有這膽量,大可能未必敢

伯爵府

sasara123 發表於 18-3-17 23:59
村長有深度既訪問顧然要睇,真人show一樣唔好錯過,首推極速前進第一季
...

最近看Facebook Jackie同粉Friend一齊拎馬拉松三甲,Jackie妹真係好型

子爵府

AC117 發表於 18-3-18 00:04
他仲係隻身過去,第一年已有成績 應該是嗰段時間最年輕過台灣的藝人,好似佢話齋細才有這膽量,大 ...

好彩佢聽阿媽話唔肯同TVB簽長約。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

sasara123 發表於 18-3-17 23:59
村長有深度既訪問顧然要睇,真人show一樣唔好錯過,首推極速前進第一季
...

我今日路經極速深圳站Jackie 游繩落地下那座大廈呀

真係好高,jackie仲毫不猶豫咁游繩落來,真係超勇,好佩服佢既勇氣

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

玫瑰花茶 發表於 18-3-17 16:40
指齋睇唔回覆,我以前都係咁,但最終都忍唔住

我又係。。但真係忍唔住

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bbbusy 發表於 18-3-17 16:43
今年初睇你地d post 才開始,暫時睇左何以笙簫默、最美的時光、來不及說我愛你、孤芳不自賞、一觸即發(部份 ...

好勤力。。。觀迎新jm

伯爵府

ggsbb 發表於 18-3-18 00:29

我今日路經極速深圳站Jackie 游繩落地下那座大廈呀

幾多層高 商廈應該唔會好多層,但小鵬老婆真係好驚,其實佢都喊左好多次,Jackie真係好叻,好多任務都做到

水晶宮

回覆樓主:

多謝各位JM,你地真係好熱情啊 。其實e幾個月一路每日keep住幾次睇post,又要追住睇村長d劇,真係好忙呀! 講真,以前重未睇過村長任何戲,對他甚至毫無印象。睇你地d post前,真的不明白追星的心態。 幾個月來一套又一套村長的劇看過了,漸漸地明白了你們不僅是喜歡村長而更多的是欣賞。

伯爵府

bbbusy 發表於 18-3-18 08:13
多謝各位JM,你地真係好熱情啊 。其實e幾個月一路每日keep住幾次睇post,又要追住睇 ...

講真不會在這年紀追星,但一個有演技,唱歌又正,舞又跳得好,最重要是他整個人都值得我們追 ,太完美了 BK只有我地這個post咁火,就知勁

伯爵府

ggsbb 發表於 18-3-17 23:40
Then,

臂肌控,嗰時瘦得好大隻
睇過,但現在找不到粵語版

侯爵府

bbbusy 發表於 18-3-18 08:13
多謝各位JM,你地真係好熱情啊 。其實e幾個月一路每日keep住幾次睇post,又要追住睇 ...

歡迎(emoji)(emoji)歡迎(emoji)(emoji)Welcome to the party (emoji)
如果無理解錯,你係睇咗樓主開嘅呢棟漢良樓先睇村長嘅戲?如果係真嘅,我都好想知道你初初唔知村長係邊個,但睇見一班係到花痴唔知有咩想法呢?

侯爵府

AC117 發表於 18-3-18 08:37
講真不會在這年紀追星,但一個有演技,唱歌又正,舞又跳得好,最重要是他整個人都值得我們追 ,太完美了:il ...

幾廿歲人先咁樣追星(emoji)簡直顛覆咗我嘅世界

伯爵府

Joesy 發表於 18-3-18 10:11

自己enjoy便可 唔敢比人知
其實公仔面頭❨一剎那光輝唔係永恆❩,年年荃灣大會堂開show, TBB門口仍有人等,我地追個咁正好正常

伯爵府

0625有個粉已在嗰時TBB 門口追村長 超級fans

珍珠宮

AC117 發表於 18-3-18 09:25
臂肌控,嗰時瘦得好大隻
睇過,但現在找不到粵語版

LMs 有一個形容佢真係好正好中

就是

「穿衣顯瘦

脫衣有肉」

珍珠宮

Joesy 發表於 18-3-18 10:10
歡迎(emoji)(emoji)歡迎(emoji)(emoji)Welcome to the party (emoji)
如果無理解錯,你係睇咗樓主開嘅呢 ...

呢個我都好想知

bbbusy有無覺得我地係痴痴呆呆坐埋一枱

珍珠宮

珍珠宮

AC117 發表於 18-3-18 10:22

自己enjoy便可 唔敢比人 ...

有時我都會諗

如果村長返香港做嘢

我仲會唔會巔到真係去等佢

但其實佢未必鐘意粉絲等佢(公開工作演出場合除外)

侯爵府

AC117 發表於 18-3-18 10:22

自己enjoy便可 唔敢比人 ...

我15年最初落水嘅時候都唔敢畀人知又話要戴墨鏡(emoji)️、口罩遮面!點知睇完220上海梅奔演唱會之後完全豁出去我嘅朋友個個都知我完全中毒,仲要certified 無得救

伯爵府

ggsbb 發表於 18-3-18 10:53
有時我都會諗

如果村長返香港做嘢

就係這才值得我地愛,不可影響他私人時間,我地又要好乖應撐時撐

首頁

尾頁

跳至