影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有安孝燮, 金裕貞加宋再臨, 改編收費漫畫嘅先熱情地打掃吧, 有無JM會開呀? 我為左男女主, 一定開呀

韩国演员安孝燮、金裕贞、宋再临确定出演JTBC电视台新剧《先热情地清扫吧》。

《先热情地清扫吧》改编自同名人气网络漫画,讲述了发生在相比清洁更在乎生计的待业生和视清洁比生命还重要的清洁公司CEO间的完美爱情故事。安孝燮将在剧中饰演有严重洁癖、被称为“清扫妖精”的美男CEO张善洁(音译),金裕贞将饰演不在乎清洁的热情满级待业生吉五率(音译),而宋再临则将饰演住在吉五率家屋塔房、名字和工作都充满神秘感的崔君(音译),是原版漫画中没有的全新人物。
  另外,《先热情地清扫吧》将于4月接档《加油吧waikiki》播出。

侯爵府

htts 發表於 18-1-25 14:23
有安孝燮, 金裕貞加宋再臨, 改編收費漫畫嘅先熱情地打掃吧, 有無JM會開呀? 我為左男女主, 一定開呀:il ...
hihi,

一定開呀!

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

有安孝燮, 金裕貞加宋再臨, 改編收費漫畫嘅先熱情地打掃吧, 有無JM會開呀? 我為左男女主, 一定開呀:il ...

我都會睇,我睇女主

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tung0409 發表於 18-1-25 15:31
hihi,

一定開呀!
TUNG CHINGU

原先宗宗做男主, E家PAUL PAUL做, 我一樣咁鐘意呀, 所以一定睇, E家開定舖等

寶石宮

coo1068 發表於 18-1-25 15:32
我都會睇,我睇女主
家姐, 我為老公仔同呀女, 點都要開啦

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 18-1-25 15:35
家姐, 我為老公仔同呀女, 點都要開啦

我預左你翻撻

寶石宮

coo1068 發表於 18-1-25 15:37
我預左你翻撻
我地復合成功啦, PAUL PAUL叻仔, 踢走宗宗
。 老公仔今次第一次做正式男主, 我好感動呀
快D 請我地食蛋撻, 因我地成功翻撻.

象牙宮

htts 發表於 18-1-25 15:40
我地復合成功啦, PAUL PAUL叻仔, 踢走宗宗
。 老公仔今次第一次做正式男主, 我好感動呀
快D 請我 ...

我星期六請你食喎

寶石宮

coo1068 發表於 18-1-25 15:41
我星期六你食喎
你講咩呀? 

象牙宮

htts 發表於 18-1-25 15:43
你講咩呀? 

我星期六請你食撻呀

寶石宮

coo1068 發表於 18-1-25 15:44
我星期六請你食撻呀
E家明啦,頭先以為你星期6食左我

象牙宮

htts 發表於 18-1-25 15:45
E家明啦,頭先以為你星期6食左我

你咁細粒,食左都吾飽

侯爵府

htts 發表於 18-1-25 15:35
TUNG CHINGU

原先宗宗做男主, E家PAUL PAUL做, 我一樣咁鐘意呀, 所以一定睇, E家開定舖等:happ ...
htts chingu,

原來是在戒指那位男主是嗎? 怪不得咁熟口面, 原來我好似之前未睇哂戒指的, 冇野睇住完成埋佢先

寶石宮

tung0409 發表於 18-1-25 16:06
htts chingu,

原來是在戒指那位男主是嗎? 怪不得咁熟口面, 原來我好似之前未睇哂戒指的, 冇野睇住完成埋佢 ...
係呀, 我果時就係咁中左PAUL PAUL毒, 我睇左好多次戒指架

寶石宮

#敏度希# 有望出演JTBC新月火剧《 #先热情地清扫吧# 》
将扮演女主吉五雪( #金裕贞# 饰)的好友。
该剧由 #金裕贞# #安孝燮# 主演,改编自同名网漫,是讲述经营清洁公司,财力、外貌都完美但有严重洁癖的男人和不拘小节活着的明朗可爱的四次元女生陷入爱河的浪漫爱情喜剧。

水晶宮

親子王國15週年勳章

4月劇, 而家開, 妳好落力喎!
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-1-25 20:58
4月劇, 而家開, 妳好落力喎!
當然啦,好睇,好爛,好唔掂,我都一定睇架

寶石宮

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-1-25 21:26
當然啦,好睇,好爛,好唔掂,我都一定睇架

走火入魔啦!妳
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-1-25 21:28
走火入魔啦!妳
牌面又唔會點輸喎,愛情劇,睇大崗好啱我睇

首頁

尾頁

跳至